XBLOG logo @2x

MODE: Τα λουράκια ρολογιών της Google που αλλάζουν πανεύκολα

Άμα θέλετε να αλλάξετε το λουράκι του ρολογιού σας θα σας πάρει λίγη ώρα. Η Google ήρθε όμως με τα MODE για να κάνει την αλλαγή τους πανεύκολη και άμεση.

Τα παραδοσιακά λουράκια ρολογιών διαθέτουν δύο σιδεράκια που τοποθετούνται στην ειδική θέση για αυτά στα ρολόγια. Για να αλλάξετε λουράκι θα πρέπει να βγάλετε εντελώς τα παλιά σιδεράκια και να βάλετε τα νέα, μια διαδικασία που δεν γίνεται μέσα σε ένα λεπτό. Με τα MODE όμως αρκεί να βάλετε τα καινούργια σιδεράκια. Στη συνέχεια τα λουράκια MODE θα κουμπώσουν επάνω στα σιδεράκια και άμα θέλετε να τα αλλάξετε θα πρέπει απλά να σύρετε έναν διακόπτη στο πίσω μέρος τους. Με αυτόν τον τρόπο άμα έχετε λουράκια MΟDE θα μπορείτε να τα αλλάζετε σε λιγότερο από ένα λεπτό απλά σέρνοντας τον διακόπτη.

Ο μηχανισμός των MΟDE είναι παρόμοιος με των λουρακιών που υπάρχουν για το Apple Watch. Και στο ρολόι της Apple το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί και να σύρετε το λουράκι για να το αφαιρέσετε.

Google MODE animation how it works

Η Google έχει ήδη κυκλοφορήσει διάφορα MΟDE λουράκια αλλά επειδή δεν μπορεί να ‘βγάζει’ συνεχώς νέα θα αφήσει τρίτες κατασκευάστριες να λανσάρουν τέτοια λουράκια. Προς το παρόν υπάρχουν διαθέσιμα λουράκια από δέρμα και από σιλικόνη, σε τέσσερα μεγέθη με τιμές $50-60. Κυκλοφορούν μέσω των Google Play store, Amazon και Best Buy στις ΗΠΑ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.