XBLOG logo @2x

Προσωρινά εκτός λειτουργίας η υπηρεσία Blogger της Google

Αναστάτωση προκλήθηκε για λίγη ώρα σήμερα το πρωί στους χρήστες της υπηρεσίας blogging της Google, όταν η υπηρεσία τέθηκε εκτός λειτουργίας, χωρίς να υπάρχει προηγούμενη ενημέρωση της Google για διακοπή της υπηρεσίας!

Το xblog.gr τα τελευταία χρόνια τρέχει σε WordPress, ωστόσο έχω κι ένα account στο Blogger.com έτσι για να τσεκάρω που και που την υπηρεσία blogging της Google, να βλέπω τίποτα βελτιώσεις ή προσθήκες που κάνει κατά καιρούς η Google κλπ.

Έτσι σήμερα στις 12 το μεσημέρι περίπου που έκανα κλικ στο Blogger της Google, δεν άνοιξε η γνωστή σελίδα με το πάνελ διαχείρισης των Blogger blog, αλλά μία σελίδα με μήνυμα στο πάνω μέρος που έγραφε: «Λυπόμαστε, αλλά δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το αίτημά σας».

Την ίδια στιγμή είδα και άλλους χρήστες στο Facebook και το Twitter να αναφέρουν ότι η υπηρεσία Blogger ήταν εκτός λειτουργίας.

Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι αν και οι χρήστες δεν μπορούσαν να μπουν στο πάνελ διαχείρισης των blog τους, τα blog λειτουργούσαν κανονικά και μπορούσε κανείς να τα επισκεφθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εδώ και λίγη ώρα πλέον μπορεί κανείς να μπει κανονικά στο blogger.com και να διαχειριστεί το blog του χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.