XBLOG logo @2x

Η Google σου μαθαίνει να προγραμματίζεις για Android

Στις Η.Π.Α. ο βασικός μισθός ενός Android προγραμματιστή κυμαίνεται στα $52.400 με $136.000. Γιατί λοιπόν να μην μάθετε και εσείς προγραμματισμό και να βρείτε δουλειά σαν προγραμματιστής; Η Google είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Η αμερικάνικη κολοσσός σε συνεργασία με το Udacity, ουσιαστικά ένα online φροντιστήριο με διάφορες τάξεις, δημιούργησε μια σειρά μαθημάτων για να μάθετε να προγραμματίζετε για Android κινητά, tablets, υπολογιστές, τηλεοράσεις κτλ. Τα μαθήματα έχουν δημιουργηθεί για ανθρώπους δεν ξέρουν προγραμματισμό, οπότε μπορείτε να τα παρακολουθήσετε είτε ξέρετε τα βασικά είτε όχι.

Συνολικά, τα μαθήματα έχουν διάρκεια 165 ώρες, δηλαδή περίπου 21 μέρες με διάβασμα 8 ωρών. Η πρώτη εβδομάδα μαθημάτων είναι δωρεάν, όμως μετά γίνεται επί πληρωμή. Αρχικά θα μάθετε από τί αποτελείται μια εφαρμογή και έπειτα θα μάθετε να φτιάχνετε διάφορες εφαρμογές – αρχικά θα είναι βασικά apps όπως κουίζ και μετρητής σκορ, όμως μετά γίνονται πιο εξελιγμένα (πχ εφαρμογή ειδήσεων). Θα βρείτε την τάξη εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.