XBLOG logo @2x

Gmail Priority Inbox σε λίγες μέρες

Η Google έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά στον χώρο του Internet, και ειδικότερα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσα από μία νέα υπηρεσία που ξεκινάει στο Gmail…

Πολλοί από εσάς λαμβάνουν κάθε μέρα δεκάδες ή και εκατοντάδες email από γνωστούς, φίλους, συνεργάτες, αλλά και μηνύματα από υπηρεσίες που έχετε εγγραφεί (newsletters κλπ). Όταν όλα αυτά τα μηνύματα είναι στο inbox σας είναι κάπως δύσκολο να διακρίνετε ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά και ποια τα λιγότερα σημαντικά μηνύματα.

Τώρα ήρθε το Gmail Priority Inbox να το κάνει αυτό για εσάς!

Θα ταξινομεί τα μηνύματα που λαμβάνετε ανάλογα με το πόσο σημαντικά κρίνονται από τα «φίλτρα» της Google και τα σημαντικά μηνύματα θα εμφανίζονται πάνω – πάνω, τα λιγότερο σημαντικά στην μέση και τα άλλα με την σειρά.

Gmail Priority Inbox

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, τώρα πάνω από το link “Inbox” υπάρχει το “Priority Inbox” στο οποίο δείχνει μόνο πόσα «σημαντικά» emails έχετε.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε δεχθεί μία μέρα συνολικά 10 μηνύματα, από τα οποία τα 4 να είναι από έναν συνεργάτη που επικοινωνείτε συχνά και τα άλλα από υπηρεσίες (πχ Twitter, Facebook). Στο Priority Inbox θα εμφανιστούν μόνο τα 4 emails, ενώ τα άλλα θα εμφανιστούν απλά στα εισερχόμενα όπως παλιά.

Αυτή η αλλαγή θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που κατακλύζονται κάθε μέρα από αρκετά μηνύματα. Η Google δήλωσε ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δείτε το video που ακολουθεί!

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.