XBLOG logo @2x

Girl Geek Dinner #14, με ελληνικά Fashion Blogs

Σήμερα το απόγευμα το 14ο Girl Geek Dinner στο Microsoft Innovation Center, με θέμα τα ελληνικά Fashion Blogs, αλλά και παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας για την διείσδυση του internet στο γυναικείο κοινό στην Ελλάδα.

Η προσέλευση αρχίζει στις 6 το απόγευμα, ενώ οι παρουσιάσεις ξεκινούν λίγο μετά τις 6:30 και έχουν ως εξής:

  • Η Διείσδυση του Internet στο γυναικείο κοινό στην Ελλάδα: Η Ξένια Κούρτογλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας ερευνών Focus Bari θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα μίας έρευνας που αφορά όλες τις γυναίκες.
  • panino.wordpress.com: H Μαργαρίτα Γουργουρίνη με σπουδές στο σχέδιο, την κουλτούρα μόδας αλλά και στα κοστούμια θεάτρου, στη Φλωρεντία, ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μόδα και καταγράφει φιλοσοφημένες απόψεις και εμπειρίες στο …πάνινο ρούχο!
  • www.ohsochic.gr: Εκτός από συγγραφείς δύο βιβλίων με θέμα το στυλ, «Oh, so Chic!» και «Chic 2 Chic», η Μαρία Παπαγρηγορίου και η Ελένη Στασινοπούλου είναι δημοσιογράφοι μόδας και Style Editors στο περιοδικό In Style. Συνδυάζοντας την πολυετή πείρα τους στο ρεπορτάζ με την προσωπική μανία τους για τη μόδα και το shopping, ανανεώνουν καθημερινά το blog τους, με ό,τι πιο φρέσκο γύρω από το στυλ.
  • lifefulloffashion.blogspot.com: Η Έλενα Πάκου-Αγραφιώτη δηλώνει «ένα κορίτσι που απλά λατρεύει τα ρούχα» και το lifefulloffashion είναι ένα «ημερολόγιο» μόδας στο οποίο καταγράφει όσα όσα της κάνουν εντύπωση και ό,τι τραβά την προσοχή της.
  • thesohosymposium.blogspot.com: Την Χαριτίνη Κρέζου δεν κατάφεραν να κερδίσουν οι …οικονομικές επιστήμες, αλλά το fashion design. Το “the SoHo Symposium” είναι ένα αποτέλεσμα σπουδών, εμπειριών και κυρίως αγάπης της για τη μόδα. Η Χαριτίνη πλέον εργάζεται επαγγελματικά στον χώρο αυτό, στο ermoumag.com.

Αμέσως μετά τις παρουσιάσεις ακολουθεί networking συνοδεία ποτών και ελαφριού φαγητού. Κάντε “attend” στο σχετικό Facebook Event, ενώ μπορείτε να δείτε και το επίσημο GGD #14 post.

Το Microsoft Innovation Center βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Μαβίλη (Βασιλίσσης Σοφίας 103).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.