XBLOG logo @2x

Giannakis Academy και LG ενώνονται με στόχο την άθληση

ΤοGiannakis Academyστηρίζει για ακόμη μια χρονιά η LG Electronics (LG) ως χορηγός, μεταδίδοντας τη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής. Πρεσβεύοντας το μήνυμα «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις», η LG συμμετέχει ενεργά σε αθλητικές διοργανώσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό και να ενισχύσουν τα ταλέντα τους.

Το “Giannakis Academy” υποδέχεται για 7η συνεχή χρονιά τους φίλους του, ανά την Ελλάδα, με σκοπό να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις σε όλους, όσοι συμμετέχουν. Αφετηρία για το 2021 υπήρξε η Τήλος, όπου η ομάδα του academy, για δεύτερη χρονιά, μέσω της κοινωφελούς της δράσης, υποδέχθηκε με φοβερή επιτυχία, όλα τα παιδιά του νησιού σε ένα διήμερο (18-20 Ιουνίου) γεμάτο αθλητισμό και δράσεις. Την σκυτάλη αμέσως μετά θα πάρει η Αθήνα, με δύο περιόδους (5-10 Ιουλίου & 12-17 Ιουλίου) στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό, όπου τα παιδιά καθημερινά θα συμμετέχουν σε προπονήσεις δεξιοτήτων και προγράμματα υψηλής αθλητικής παιδείας, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, να ηγείται όλων των προγραμμάτων.

Τέλος, το camp θα συνεχιστεί στη Χαλκιδική (30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου) στις κατασκηνώσεις Καλύβα, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν μια εβδομάδα γεμάτη αγώνες, προπονήσεις και στιγμές χαράς. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει ο ΕΟΔΥ, με στόχο να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων και της ομάδας.

Για την LG ο αθλητισμός αποτελεί έμπνευση και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, καθώς αναπτύσσει αρμονικά το σώμα και το πνεύμα, καλλιεργεί το θάρρος, την αλληλεγγύη και την αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει δημιουργήσει το Πρόγραμμα ‘LG Αθλητές του Αύριο’, με σκοπό να αναδείξει και να υποστηρίξει τη νέα γενιά αθλητών μέσα από την ενεργή συμμετοχή της σε σχετικές δράσεις.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.