XBLOG logo @2x

Το Gears of War θα γίνει ταινία

Η Universal Pictures δουλεύει σε μία ταινία βασισμένη στην σειρά παιχνιδιών Gears of War, ανακοίνωσε η The Coalition που αναπτύσσει την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού λίγο πριν το λανσάρισμά του για το Xbox. Ο Rod Fergusson, ο επικεφαλής της The Coalition, είπε ότι αυτό ήταν “το επόμενο λογικό βήμα” για την υποστήριξη του franchise. «Κάναμε κόμικ και μυθιστορήματα στο παρελθόν,» είπε στο Variety, «αλλά η ευκαιρία να δουλέψουμε με την Universal για να φέρουμε την ταινία στην ζωή ήταν τέλειο.»

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η ταινία θα βασίζεται στην ιστορία των παιχνιδιών, αλλά από τα λεγόμενα του Fergusson καταλαβαίνουμε ότι η ιστορία μάλλον θα είναι πρωτότυπη. «Νομίζω ότι πρέπει να αφήσεις τις ταινίες να είναι ταινίες,» είπε. «Είναι δύο διαφορετικά μέσα, και δύο διαφορετικά ακροατήρια σε μερικές περιπτώσεις, και νομίζω ότι μερικές ταινίες παιχνιδιών στο παρελθόν απέτυχαν επειδή προσπάθησαν να φτιάξουν ταινίες για gamers.»


Η ιδέα για μια Gears of War ταινία υπήρχε εδώ και καιρό. Η New Line Cinema είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού απ’ όταν αυτό κυκλοφόρησε και βγήκαν νέες φήμες για την ταινία μέσα στο 2012. Ο Rod Fergusson πιστεύει ότι αν δημιουργήσουν μια ανεξάρτητη ταινία βασισμένη στην ιστορία του παιχνιδιού θα πετύχει, ενώ αν κυνηγήσουν το gaming κοινό δεν θα βγει μια επιτυχημένη ταινία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.