XBLOG logo @2x

Fan του Game of Thrones μάντεψε τι σημαίνει το “Hodor” το 2008

SPOILERS ALERT: Άμα είδατε το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones ξέρετε ότι περιλαμβάνει μια σημαντική σκηνή με τον Hodor. Ακόμα και όσοι δεν το είδατε μπορεί να ακούσατε κάτι, αφού το Internet είναι “dark and full of spoilers.”

Όποιος είδε το επεισόδιο 05 του κύκλου 06 -που παρεμπιπτόντως ονομάζεται “The Door”- έμαθε την πραγματική ιστορία του Hodor. Το Hodor τελικά είναι μια συντομευμένη έκδοση του “Hold the door” και αυτό προκλήθηκε επειδή με κάποιο τρόπο ο Bran Stark κατά λάθος επέστρεψε στο παρελθόν και άλλαξε την ιστορία.

Φυσικά αυτό το μυστικό το γνώριζε μονάχα ο George R.R. Martin και οι παραγωγοί της σειράς. Ωστόσο ένας fan του Game of Thrones είχε μαντέψει σωστά τί μπορεί να σημαίνει το 2008. Αυτός ο θεατής ονομάζεται Myrddin και συμμετείχε σε ένα θέμα σε forum όπου ο κόσμος έπρεπε να μαντέψει τι σημαίνει.

“Ο καημένος απλά ζητάει από κάποιον να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για αυτόν, αφού πάντα κρατάει κάποιο άλλον,” εξηγεί ο Myrddin. “Μετά από λίγο το “Κράτα την πόρτα” (Hold the door) έγινε Κράτα τη πόρταΚράτα τη πόρταΚράταπόρτα (Hodor). Το μυαλό του τελικά ‘λύγισε’ και τώρα το μόνο που μπορεί να λέει είναι Κράταπόρτα (Hodor).”

Φυσικά δεν έγινε έτσι, αλλά ο Myrddin “έπεσε” πολύ κοντά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.