XBLOG logo @2x

Gamato.info, ανοιχτό ξανά

Σήμερα, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010, το πρωί, το Gamato.info άνοιξε και πάλι τις δικτυακές του πύλες, μετά από περίπου ένα – ενάμιση μήνα απουσίας. Να θυμίσουμε ότι το site είχε κλείσει μετά από το κλείσιμο άλλου γνωστού torrent site, κάνοντας πολλούς να υποθέτουν ότι είτε το gamato.info αντιμετώπιζε κι αυτό νομικό πρόβλημα στη λειτουργία του, είτε ότι έκλεισε προσωρινά για προληπτικούς λόγους.

Το μήνυμα του admin του gamato.info στην κεντρική σελίδα του site γράφει τα εξής:

Hello! we’re back!
Δημοσίευση από admin στις: 07/02/2010 09:45

Σε απάντηση όλων όσων γράφτηκαν, ακούστηκαν, διαδόθηκαν, και συζητήθηκαν για τους λόγους της προσωρινής απουσίας μας, η ομάδα του gamato.info απαντά: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Οι προσπάθεις που γίνανε όλο αυτό το καιρό για την αναβάθμιση του χώρου μας θα γίνονται σιγά σιγά εμφανείς.

Καλώς ορίσατε ξανά στο gamato.info

Στο gamato.info προστέθηκε επίσης και ένα disclaimer στο κάτω μέρος της σελίδας:

Disclaimer

Κανένα από τα αρχεία που εμφανίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον server. Οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά από τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας gamato.info δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αυτά που δημοσιεύονται από τους χρήστες, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια τους.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα gamato.info για να διανέμετε ή να κατεβάζετε οποιοδήποτε υλικό εφόσον δεν έχετε τα νόμιμα δικαιώματα για να πράξετε κατ΄αυτόν τον τρόπο, εκτός εάν σας το επιτρέπει η νομοθεσία της χώρας σας. Είναι κατ΄εξοχήν δική σας ευθύνη να τηρήσετε αυτούς τους όρους.

Με την εγγραφή σας και χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα gamato.info, εικάζεται ότι εσείς σαν χρήστης έχετε διαβάσει, καταλάβει και συμφωνήσει σε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν οριστεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας αυτής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.