XBLOG logo @2x

Η Microsoft ξεκίνησε να πουλάει τη δική της έκδοση του Samsung Galaxy S9

Η Microsoft ξεκίνησε να πουλάει τη δική της έκδοση του Galaxy S9 για άλλη μια χρονιά. Η συσκευή είναι διαθέσιμη μέσω των Microsoft Stores στις ΗΠΑ και πωλείται με τροποποιήσεις από τη Microsoft. «Μια παραμετροποίηση της Microsoft εφαρμόζεται στα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus Microsoft Edition όταν οι συσκευές βγαίνουν από τη συσκευασία και συνδέονται στο Wi-Fi,» είπε ένας εκπρόσωπος της Microsoft.

Αυτές οι τροποποιήσεις πιθανότατα είναι οι ίδιες με του περσινού Galaxy S8, δηλαδή κατεβαίνουν στη συσκευή όλες οι διάσημες εφαρμογές της Microsoft (Office, OneDrive, Cortana, Outlook, Skype κτλ) εκτός από τον δημοφιλή Microsoft Launcher που μετρά πάνω από 10,000,000 λήψεις στο Play Store.

Παρόλα αυτά, ένας εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε στο The Verge ότι δεν είναι σωστό να το ονομάζουν “Microsoft Edition,” καθώς δεν υπάρχει αυτή η επωνυμία. «Δεν υπάρχει η επωνυμία ‘Microsoft Edition’ για κανένα από τα προϊόντα Samsung Galaxy. […] Η Microsoft προσφέρει Samsung Galaxy συσκευές ρυθμισμένες για να επιδεικνύουν τις εφαρμογές παραγωγικότητας της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Office, OneDrive, Cortana, Outlook και άλλων.»

Το Galaxy S9 “Microsoft Edition” δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει έξω από τις ΗΠΑ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.