XBLOG logo @2x

Η Samsung ερευνάει ένα πρόβλημα με την οθόνη του Galaxy S9

Άλλη μια νέα ναυαρχίδα με προβλήμα από τη Samsung. Το Galaxy S9 κυκλοφόρησε τη προηγούμενη εβδομάδα σε όλο τον κόσμο και ορισμένοι χρήστες που το αγοράσαν από τους πρώτους συνάντησαν ένα πρόβλημα με την αφή: σε ορισμένα σημεία δεν ανταποκρίνεται. Οι χρήστες παραπονέθηκαν για αυτό το πρόβλημα στα forums της Samsung και στο Reddit, και ευτυχώς η εταιρία δεν άργησε να απαντήσει.

«Στη Samsung, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί τον πυρήνα της επιχείρησής μας και στοχεύουμε να παρέχουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία. Διεξάγουμε έρευνα για τον μικρό αυτό αριθμό αναφορών που αφορούν την απόκριση της οθόνης αφής των Galaxy S9/S9+. Δουλεύουμε σε συνεργασία με τους πελάτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.»

Ευτυχώς το πρόβλημα δεν έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και δεν φαίνεται να επηρεάζει πολλούς χρήστες. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι περισσότερες συσκευές που εμφανίζουν το πρόβλημα είναι Galaxy S9+, και κάθε συσκευή έχει σε διαφορετικό μέρος το «νεκρό σημείο» όπου δεν ανταποκρίνεται η αφή.

Για να δείτε αν έχει πρόβλημα και το δικό σας Galaxy S9 μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή ζωγραφικής από το Play Store και να αρχίσετε να ζωγραφίζετε σε όλη την οθόνη για να δείτε αν υπάρχουν νεκρά σημεία. Αν είστε από τους λίγους άτυχους κατόχους μπορείτε να το επιστρέψετε στο κατάστημα για δωρεάν επισκευή καθώς καλύπτεται από την εγγύηση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.