XBLOG logo @2x

Η Samsung ίσως ανακοινώσει το Galaxy Note 8 στις 26 Αυγούστου

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει το Galaxy Note 8 στην έκθεση τεχνολογίας IFA 2017 στο Βερολίνο. Ωστόσο, μια νέα πηγή αναφέρει ότι η Κορεάτικη κατασκευάστρια θα ανακοινώσει το πολυ-αναμενόμενο phablet στις 26 Αυγούστου σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Οι πληροφορίες έρχονται από το Κορεάτικο Naver, και αν αληθεύουν, αυτό σημαίνει ότι το κινητό θα καθυστερήσει δύο εβδομάδες σε σχέση με το Note 7 (ανακοινώθηκε στις 2 Αυγούστου του 2016).

Σύμφωνα με τις πηγές, η Samsung είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει το Galaxy Note 8 στην έκθεση IFA τον Σεπτέμβριο, όμως άλλαξε τα σχέδιά της για να “χτυπήσει” το iPhone 8 που πρόκειται να ανακοινωθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου (αν η Apple τηρήσει το “πρόγραμμά” της).

Alleged Samsung Galaxy Note 8 front panel and screen protector leak
Η υποτιθέμενη οθόνη του Note 8.

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι το Galaxy Note 8 θα διαθέτει 6,3-ιντσών Infinity Display, ένα λίγο καλύτερο S Pen, δύο κύριες κάμερες, Bixby, και έναν αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του κινητού, όπως στα Galaxy S8 και S8+. Το τελευταίο συμπίπτει με τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν ότι η Samsung δεν θα ενσωματώσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στο Note επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.