XBLOG logo @2x

Fujitsu: Αναζητείται το παλαιότερο scanner της που λειτουργεί ακόμα

Την έναρξη διαγωνισμού σε 5 μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές της ανακοίνωσε η Fujitsu, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει το παλαιότερο scanner της που βρίσκεται ακόμα σε λειτουργία. Συγκεκριμένα, αναζητείται ο παλαιότερος προκάτοχος του Fujitsu fi-6800 scanner, ενώ ο διαγωνισμός θα τρέξει σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία/Ελλάδα και Ολλανδία. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από τα Χριστούγεννα του 2009 και θα διαρκέσει μέχρι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2/2010)!

Συμπίπτοντας με την κυκλοφορία του νέου μοντέλου scanner fi-6800, του καλύτερου ίσως Α3 image scanner, η Fujitsu θα προσφέρει δωρεάν στους νικητές του διαγωνισμού – κατόχους των παλαιών scanners, το νέο μοντέλο fi-6800, σε αντικατάσταση του παλαιού τους, αναδεικνύοντας έτσι την αξιοπιστία και αντοχή των scanners της.

Το νέο fi-6800 προσφέρει βελτιώσεις στην αυτοματοποίηση, παραγωγικότητα και μείωση του κόστους. Η συσκευή υποστηρίζει νέες αυτόματες, γρήγορες και εύκολες στη χρήση λειτουργίες. Έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την ακρίβεια και την ταχύτητα scanning, οι επιχειρήσεις θα δουν την παραγωγικότητά τους να ανέρχεται σημαντικά.

Το fi-6800 επιτυγχάνει απίστευτες ταχύτητες 130ppm και 260ipm, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους χρήστες να σκανάρουν μικτού μεγέθους και βάρους έγγραφα Α3 και Α4 χωρίς καμία ταλαιπωρία, ακόμα και καθιστοί. Το scanner έχει εντελώς νέο σχεδιασμό, με βελτιώσεις στην εισαγωγή χαρτιού, που εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση κάθε φορά, χωρίς δυσκολίες. Είναι άμεσα διαθέσιμο και η τιμή του ξεκινά από €15.995.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού οι μεταπωλητές αλλά και τελικοί πελάτες καλούνται να εντοπίσουν το παλαιότερο προγενέστερο μοντέλο του fi-6800 που είναι ακόμα σε λειτουργία. Τα προγενέστερα μοντέλα συμπεριλαμβάνουν τα: M3099 A/G, M3099EH/GH/EX/GX, M4099D, fi-4990C / fi-4860C, fi-4860C2

Αίτηση για τον διαγωνισμό μπορείτε να κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ [PDF].

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.