XBLOG logo @2x

Φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου από 162 ευρώ/εξάμηνο [προσφορά]

Όσο περνάει ο καιρός και τα χρήματα που μπαίνουν στις τσέπες μας είναι όλο και λιγότερα πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ περισσότερο που δίνουμε το κάθε ευρώ μας.

Αυτό ισχύει και για όσους έχουν τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο στην κατοχή τους και βλέπουν ότι τα έξοδα κίνησης και συντήρησής του μήνα με τον μήνα αυξάνονται διαρκώς…

Η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει και δεν λέει όχι να κατέβει αλλά ούτε στάσιμη να παραμείνει, τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο αυξάνονται, τα ασφάλιστρα το ίδιο.

Όπως έχω γράψει κι άλλες φορές, εδώ στο xblog.gr ψάχνουμε και εντοπίζουμε προσφορές που έχουν να κάνουν με προϊόντα και υπηρεσίες και ενδιαφέρουν τον κόσμο που θέλει να εξοικονομήσει χρήματα.

Η τελευταία προσφορά που εντοπίσαμε έχει να κάνει με την ασφάλιση αυτοκινήτου και συγκεκριμένα από την γνωστή εταιρία Chartis, στην οποία μπορεί κανείς να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του με πακέτα που ξεκινούν από τα 162 ευρώ το εξάμηνο!

Γι΄αυτό αν η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας λήγει σύντομα και παίρνετε προσφορές για να μειώσετε έστω και λίγο το ποσό που δίνετε για την ασφάλιση του οχήματός σας, δεν έχετε παρά να πάρετε μία προσφορά για οικονομική ασφάλιση του αυτοκινήτου σας από την Chartis!

Πώς;

Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας (κλικ εδώ), συμπληρώστε σωστά τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα δείτε και μέσα σε ένα 24ωρο θα σας καλέσουν για να πάρετε προσφορά για το δικό σας αυτοκίνητο και τις παροχές που εσείς θέλετε να έχετε!

Φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου από 162 ευρώ/εξάμηνο

Η Chartis κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλειών εξυπηρετώντας πελάτες σε 160 χώρες ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1935.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς κλάδους και πλέον, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει μια δεσμευτική προσφορά ασφάλισης σε λίγα μόνο λεπτά αφήνοντας κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας στο νέο site της εταιρίας.

Οι πελάτες της Chartis κερδίζουν από ένα συνδυασμό μοναδικών καλύψεων, ουσιαστικών παροχών και πολλαπλών εκπτώσεων σε ανταγωνιστικό κόστος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.