XBLOG logo @2x

Φτιάξε τη δική σου θήκη για το κινητό ή το tablet σου στο wrappz.gr!

Πρόσφατα μέσω της καλής φίλης Ολίβιας που έχει το καλύτερο blog για μαμάδες και την μοναδική “κοινότητα” με μαμάδες στο Facebook γνώρισα την Έλσα, μαμά κι αυτή, η οποία επιχείρησε στο διαδίκτυο στήνοντας ένα site όπου μπορεί κανείς να σχεδιάσει custom θήκες και skins για το κινητό ή το tablet του!

Αφού μου είπε περί τίνος πρόκειται λοιπόν μπήκα να δω το site στη διεύθυνση www.wrappz.gr και έμεινα εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες και τις επιλογές που δίνει στο χρήστη.

Το wrappz.gr έχει μία πλατφόρμα όπου αφού επιλέξεις αν θέλεις να σχεδιάσεις τη δική σου θήκη ή το δικό σου skin για το κινητό, το tablet ή κάποια άλλη συσκευή σου (πχ laptop ή e-book reader) στη συνέχεια επιλέγεις τι συσκευή έχεις και διαμορφώνεις τη θήκη ή το skin σου όπως εσύ θες!

Μπορείς είτε να επιλέξεις κάποια από τις εκατοντάδες φωτογραφίες και σχέδια που υπάρχουν στην πλατφόρμα του wrappz.gr, είτε να “σηκώσεις” τη φωτογραφία που θες εσύ από τον υπολογιστή σου (πχ μία φωτο με την παρέα σου, με το λογότυπο της εταιρίας σου, με τον καλό ή την καλή σου, με ό,τι θέλεις εσύ τέλος πάντων).

Εκτός από φωτογραφία ή κάποιο από τα σχέδια που έχει το wrappz μπορείς να προσθέσεις και κείμενο, για παράδειγμα κάποιο motto σου, κάποια φράση που σε εκφράζει, οτιδήποτε και εννοείται ότι ορίζεις εσύ σε ποιο σημείο ακριβώς θα φαίνεται το κείμενο, όπως επίσης επιλέγεις γραμματοσειρά, χρώμα κειμένου κλπ.

Μιλάμε δηλαδή για μία θήκη ή ένα skin για τη συσκευή σου που θα είναι σχεδιασμένο ακριβώς όπως το θες εσύ!

Έτσι το κινητό, το tablet ή κάποιο άλλο gadget σου θα είναι πραγματικά μοναδικό!

Πολλά μπράβο λοιπόν στην Έλσα για την ιδέα που είχε και για αυτό που έστησε!

Δεν έχεις παράν να κάνεις κλικ στο www.wrappz.gr και να σχεδιάσεις τη θήκη για το δικό σου smartphone ή tablet ή laptop ή άλλο gadget ή ακόμα και να σχεδιάσεις τη θήκη που θα κάνεις δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο!

Κλείνοντας το post να σας πω ότι τις επόμενες μέρες θα τρέξει σούπερ διαγωνισμός στο xblog.gr όπου 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μία θήκη για τη συσκευή τους την οποία θα σχεδιάσουν ακριβώς όπως θέλουν να είναι μέσα από το wrappz.gr!

Smartphones Custom Cases by wrappz.gr

Custom Laptop Skin

Blackberry Custom Case

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.