XBLOG logo @2x

Fridays Γλυφάδας: Άψογη εξυπηρέτηση και ευγενέστατο προσωπικό

Επειδή στο xblog.gr, όπως γράφουμε τα αρνητικά για τα εστιατόρια και τις καφετέριες που επισκεπτόμαστε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να γράψουμε και τα θετικά, αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όποιον μας κατηγορεί για άδικη αντιμετώπιση, μεροληψία κλπ.

Χθες επισκεφθήκαμε με τον Τάσο και την παρεά μας τα Fridays Γλυφάδας και, σε αντίθεση με τα Fridays Κολωνακίου, η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και το προσωπικό ευγενέστατο.

Η επίσκεψη έγινε γύρω στις 20:00, με το κατάστημα να είναι σχεδόν γεμάτο. Η κοπέλα που μας υποδέχθηκε στην είσοδο μας οδήγησε στο τραπέζι, ενημερώνοντάς μας για το ποια θα είναι η σερβιτόρα μας. Πολύ γρήγορα ήρθαν τα νερά στο τραπέζι και η Μαρία (σερβιτόρα) για να δώσουμε παραγγελία.

Παραγγείλαμε και είχαμε τα πιάτα στο τραπέζι σε λιγότερο από μισή ώρα, ενώ πριν προλάβω να τελειώσω το πρώτο ποτήρι Coca Cola η Μαρία ήρθε να το πάρει για refill. Στο μεταξύ μας ρώτησε τουλάχιστον δύο φορές αν ήταν όλα οκ, κάτι που ξαναρώτησε αφού τελειώσαμε το φαγητό.

Όταν πληρώσαμε, η Μαρία μας ενημέρωσε και για το FridaysVisit.gr. Πρόκειται για ένα online ερωτηματολόγιο εμπειρίας καλεσμένων Fridays, το οποίο μπορείτε να απαντήσετε αφού εισάγετε στην ειδική φόρμα τον τετραψήφιο κωδικό του καταστήματος που αναγράφεται πάνω στην απόδειξη, καθώς και την ημερομηνία της επίσκεψής σας.

Φεύγοντας από το εστιατόριο δεν υπήρξε υπάλληλος που να συναντήσαμε μέχρι την έξοδο και να μη μας πει “ευχαριστούμε” και “καλό βράδυ”. Σημειώνω πάλι ότι το κατάστημα δεν ήταν άδειο, αλλά γεμάτο κόσμο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.