XBLOG logo @2x

FreshTees.gr: Ένα πραγματικά ξεχωριστό online shop με πρωτότυπα t-shirts!

Στο mailbox του xblog.gr καταφθάνουν καθημερινά δεκάδες email από αναγνώστες, αρκετοί από τους οποίους εκτός από το να μας ρωτήσουν τη γνώμη μας για το τι κινητό ή υπολογιστή να αγοράσουν, θέλουν να μας ενημερώουν για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες που συχνά-πυκνά έχουν να κάνουν φυσικά με ίντερνετ, νέες τεχνολογίες κλπ.

Ένα email έλαβα τις προηγούμενες μέρες και από τον Σταύρο που τρέχει εδώ και λίγο καιρό το www.freshtees.gr!

Πρόκειται για μία startup επιχείρηση στο χώρο της μεταξοτυπίας, που με γνώμονα την ποιότητα εκτύπωσης και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, επιλέγει συνεργασία με σχεδιαστές και παράγει t-shirt.

Με τον Σταύρο είχαμε μία σύντομη συνομιλία και μου είπε διάφορα πράγματα για το freshtees τα οποία πιστεύω αξίζει να μοιραστώ μαζί σας μέσα από αυτό το post.

Αρχικά, γιατί να επιλέξει κανείς ένα t-shirt από το freshtees;

1. Η εκτύπωση είναι μεταξοτυπία και όχι στάμπα βινυλίου ή άλλη ψηφιακή εκτύπωση. Αυτό πρακτικά σημαίνει:

  • Αντοχή σε χρόνο, πλύσεις και χρήση
  • Άψογο αισθητικά αποτέλεσμα στην αφή
  • Η εκτύπωση επιτρέπει στο ύφασμα να αναπνέει και δεν δημιουργεί τοπικά προβλήματα εφύδρωσης, ζέστης κλπ.

2. Το freshtees.gr επιλέγει υφάσματα βάρους 190 γραμμαρίων της γαλλικής εταιρίας Sol΄s (και όχι 150 ή 160 gr όπως είναι η συνήθης επιλογή). Η πυκνότερη ύφανση κάνει το ρούχο πιο ποιοτικό οπτικά, με καλύτερη εφαρμογή στον σωματότυπο του καθενός και ανθεκτικό στην συχνή χρήση και στις πλύσεις.

3. Η εκτύπωση γίνεται με οικολογικά χρώματα βάσεως νερού και όχι κάποιου άλλου διαλύτη. Η ιδιαιτερότητα αυτή δίνει στην εκτύπωση μια φανταστική αίσθηση στην αφή, ειδικά μετά από 1-2 πλύσεις, που με κλειστά μάτια δεν μπορείς να αντιληφθείς αν αγγίζεις το σχέδιο ή σκέτο ύφασμα.

Κάτι που κάνει ακόμα το freshtees.gr να ξεχωρίζει είναι ότι η ομάδα της επιχείρησης παράγει η ίδια το τελικό προϊόν και δεν κάνει απλά μεταπώληση, διαθέτει δηλαδή δικό της εργαστήριο, με τα μηχανήματα που χρειάζονται (μεταξοτυπικές μηχανές, φούρνους, θαλάμους).

 Λειτουργεί ήδη κατάστημα στο etsy.com [δείτε εδώ] καθώς και το eshop που βρίσκεται στο www.freshtees.gr.

Πρόσφατα η ομάδα του freshtees.gr ξεκίνησε να πειραματίζεται και με το blogging σε μια προσπάθεια να κρατήσει ενήμερο το κοινό για τις εξελίξεις στον κλάδο, τα νέα σχέδια και τις προσφορές. Επισκεφθείτε το blog στη διεύθυνση freshteesgr.blogspot.gr.

Το freshtees.gr είναι όντως ξεχωριστό και κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν και μάλιστα δωρεάν μέσα από τον διαγωνισμό που θα τρέξει σύντομα στο xblog.gr με δώρο t-shirts από το freshtees.gr με όποιο σχέδιο θέλουν να έχουν οι τυχεροί!

Μείνετε συντονισμένοι στο xblog.gr, θα ενημερωθείτε για τον διαγωνισμό σε νέο post!

Μέχρι τότε μπείτε στο freshtees.gr για να αποκτήσετε ξεχωριστά t-shirts!

FreshTees.gr

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.