XBLOG logo @2x

Forthnet: VDSL για ταχύτητα που φτάνει τα 50 Mbps

H Forthnet διπλασιάζει σήμερα τις ταχύτητες πρόσβασης στο internet με την εισαγωγή της τεχνολογίας VDSL. Με διαρκείς επενδύσεις στο ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο εισάγει τεχνολογίες αιχμής και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία broadband με ακόμη πιο γρήγορο internet, που φτάνει τα 50 Μbps.

Τώρα, με τη νέα τεχνολογία VDSL, η Forthnet δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να κατεβάζουν και να ανεβάζουν τα πάντα με διπλάσιες ταχύτητες βελτιώνοντας κατακόρυφα την αίσθηση της χρήσης του Internet.

Έτσι όλοι μέσα στην οικογένεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα μια σειρά από εφαρμογές που απαιτούν υψηλό bandwidth, ενώ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν όλες τις νέες χρήσεις του Internet και ιδίως αυτές που προκύπτουν από την σύγκλιση τηλεπικοινωνιών και ψυχαγωγίας, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Όλες οι broadband υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η Forthnet σε ελκυστικές τιμές καθώς και οι προσφορές συνδυασμού τους με τις Nova υπηρεσίες διασκέδασης, μπορούν να αναβαθμιστούν σε υψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50 Mbps, μόνο με 10 ευρώ επιπλέον.

Η διάθεση υπηρεσιών με τεχνολογία VDSL ξεκίνησε την Δευτέρα που μας πέρασε σε όλες τις μεγάλες πόλεις αλλά και σε πολλές ημιαστικές περιοχές της Ελλάδας, δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης με ταχύτητες έως 50 Mbps σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της χώρας μας.

Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα πρόσβασης σε τεχνολογία VDSL μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.forthnetgroup.gr/wizard.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.forthnetgroup.gr ή καλέστε στο 13831 με αστική χρέωση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.