XBLOG logo @2x

Τρέλα με το Flappy Bird | Πάρε iPhone με εγκατεστημένο το παιχνίδι μόνο 100.000 δολάρια!

Flappy Bird

Παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες όλη αυτή την τρέλα που έχει ξεσπάσει με το Flappy Bird, τον δημιουργό του που το κατέβασε από το App Store και τα iPhone που πωλούνται στο eBay με εγκατεστημένο το game στην τιμή των… 100.000 δολαρίων (μόνο)!

Πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί έγινε τέτοιος ντόρος με αυτό το παιχνιδάκι.

Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα κατεβάσει στο iPhone μου, αλλά από αυτά που διάβασα πρόκειται για ένα παιχνιδάκι -εθιστικό μάλλον αρκετά- όπου απλά το πουλάκι σου πρέπει να προσπεράσει κάποια εμπόδια.

Να δες πώς παιζόταν το παιχνίδι:

Το παιχνίδι μπορούσες να το κατεβάσεις δωρεάν, ενώ ο δημιουργός του μέσω διαφημίσεων που υπήρχαν στην εφαρμογή έφτασε να βγάζει ακόμα και 50.000 δολάρια τη μέρα!

Κατά τα λεγόμενά του δεν άντεξε την τόσο μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού και χθες ανακοίνωσε ότι μετά από 22 ώρες θα αποσύρει το Flappy Bird από το App Store, τονίζοντας ότι ούτε πούλησε την εφαρμογή, ούτε συντρέχουν νομικά ζητήματα.

Με το που κατέβηκε λοιπόν το Flappy Bird από το App Store έγινε το έλα να δεις, μέχρι και αγγελίες ανέβηκαν στο eBay, με iPhones να πωλούνται στην τιμή των 90 και 100 χιλιάδων δολαρίων, με εγκατεστημένο το Flappy Bird φυσικά!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.