XBLOG logo @2x

Fitbit Ionic: Το απόλυτο smartwatch για αθλητές

Η Fitbit ανακοίνωσε επίσημα το νέο smartwatch Fitbit Ionic που προορίζεται αποκλειστικά για αθλητές. Για να το δημιουργήσει, η Fitbit εξαγόρασε τη Pebble και τη Vector και εκμεταλλεύτηκε τη τεχνογνωσία τους.

Σχεδιαστικά το Fitbit Ionic θυμίζει τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, με τη τετράγωνη οθόνη και τα μεγάλα περιθώρια τριγύρω της. Το λουράκι του είναι φυσικά πλαστικό και μπορεί να αλλαχτεί — η εταιρία θα προσφέρει τα Sport, Leather, και Classic.

Το Ionic διαθέτει GPS, Wi-Fi, και Bluetooth 4.0 για συνδεσιμότητα, 2.5 GB αποθηκευτικό χώρο, αισθητήρα καρδιακών παλμών και αισθητήρα SpO2 που υπολογίζει το επίπεδο του οξυγόνου μέσα στο αίμα και προσφέρει μετρήσεις για την άπνοια.

Η Fitbit έχει ρίξει αρκετή δουλειά και στο λογισμικό του ρολογιού. Τρέχει ένα δικό του λειτουργικό σύστημα το οποίο συνδέεται με Android και iOS συσκευές για την εμφάνιση ειδοποιήσεων και υποστηρίζει τα Fitbit Pay για να πληρώνετε μέσω του Ionic, custom watch faces, Automatic Run Detect, Fitbit Coach* και αυτόματη ανίχνευση ύπνου.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του smartwatch είναι η αυτονομία του. Η Fitbit ισχυρίζεται ότι κρατάει τουλάχιστον τέσσερις μέρες, ή… δέκα ώρες αν χρησιμοποιήσετε το GPS ή ακούτε μουσική.

Το Fitbit Ionic θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με κόστος $299, Οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Fitbit ανακοίνωσε επίσης τα ακουστικά Flyer. Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της, τα Flyer προορίζεται για αθλητές και για αυτό είναι ασύρματα (συνδέονται μέσω Bluetooth), και αντέχουν στον ιδρώτα και το νερό. Έχουν αυτονομία έξι ωρών και άμα αδειάσουν μπορείτε να ακούτε μια ώρα μουσική με 15 λεπτά φόρτισης (φορτίζουν μέσω micro-USB). Θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο σε χρυσό/γκρι και μαύρο/μπλε χρώμα με κόστος $129.95.

Fitbit Flyer

*Το Fitbit Coach είναι μια νέα συνδρομητική υπηρεσία που σας δείχνει με βίντεο πως να προπονείστε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.