XBLOG logo @2x

Fitbit Alta HR: Ο νέος fitness tracker των €150 με 7 ημέρες αυτονομία

Alta HR ονομάζεται ο νέος fitness tracker της Fitbit. Είναι μια wearable συσκευή με κομψό σχεδιασμό που προορίζεται για αθλητές και διαδέχεται μετά από ένα χρόνο το Alta ενσωματώνοντας νέο chip και αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Οι ιδιοκτήτες του Fitbit Alta HR πέρα από τα κλασικά χαρακτηριστικά παρακολούθησης των δραστηριοτήτων και του ύπνου, θα έχουν επίσης πρόσβαση στο νέο χαρακτηριστικό Sleep Stages που παρακολουθεί τη ποιότητα του ύπνου σας. Συνδυάζοντας τα δεδομένα κίνησης και καρδιακών παλμών, το Sleep Stages είναι σε θέση να καταλάβει αν ξεκουραστήκατε σωστά μετά από το τρέξιμο, και σε περίπτωση που δεν ξεκουραστήκατε αρκετά σας προτείνει λύσεις. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα λάβουν και οι χρήστες των Blaze ή Charge 2 από τα μέσα Μαρτίου.

Fitbit Alta HR coral

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η μπαταρία του Alta HR έχει αυτονομία εφτά ημερών και διαθέτει OLED οθόνη για προβολή των στατιστικών σας, των ειδοποιήσεων του κινητού σας και της ώρας. Θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, σκούρο γκρι, φούξια και κοραλλί) στις αρχές του Απριλίου με κόστος €149.95.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.