XBLOG logo @2x

Διπλή Διάκριση της First Data στα ΒΙΤΕ Awards 2016 και στα Diamonds of the Greek Economy 2016

Η First Data, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας  για τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ανακοίνωσε ότι κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις στα φετινά βραβεία Business IT Excellence Awards (BITE) 2016 και στα Diamonds of the Greek Economy 2016.

Στην εκδήλωση BITE Awards 2016, την οποία διοργανώνει η Boussias Communications, αναδεικνύονται και επιβραβεύονται εταιρίες που προσφέρουν τις πιο καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών. Η First Data έλαβε Αργυρό  βραβείο στην κατηγορία Server / Desktop / Storage Virtualization για το έργο Desktop Virtualisation (Virtualisation & End to End management/control of End User Experience). Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της καινοτομίας, της τεχνολογικής υπεροχής και των άριστων υποδομών της First Data, που δικαιολογούν απόλυτα την ηγετική της θέση στην αγορά.

Στα βραβεία Diamonds of the Greek Economy 2016, η First Data διακρίθηκε ως μια από τις  επιχειρήσεις- διαμάντια στην Ελλάδα με κριτήριο την ικανότητά τους να αναπτύσσονται μέσα στην κρίση, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό τους, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και την προσφορά τους στην εθνική οικονομία.

Ο κ. Espen Tranoy, Διευθύνων Σύμβουλος της First Data στην Ελλάδα, δήλωσε: «Αισθάνομαι υπερήφανος για τις διακρίσεις που έλαβε η εταιρία μας και φέτος στα BITE Awards, αλλά και για πρώτη φορά στα βραβεία Diamonds of the Greek Economy 2016, ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης και αδιάλειπτης προσφοράς μας στην ελληνική αγορά, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά μας την παροχή – με ακεραιότητα – καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων, που προσθέτουν αξία στους πελάτες μας».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.