XBLOG logo @2x

Fashion Netbook: HP Mini 210 Vivienne Tam Edition

Μετά το αφιέρωμα στα ελληνικά fashion blogs, ήρθε η ώρα να δούμε ένα fashion netbook αυτή τη φορά, που δεν είναι άλλο από το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, που το σχεδίασε η γνωστή fashion designer Vivienne Tam…

Το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα του New York Fashion Week, στη συλλογή «Vivienne Tam – Άνοιξη 2010». Το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition συνδυάζει το εκπληκτικό design «Butterfly Lovers» της Tam με την πιο προηγμένη τεχνολογία στα PC, αποτελώντας έτσι το νέο must-have αξεσουάρ.

Έμπνευση και design

Όπως και η ανοιξιάτικη κολεξιόν της Tam για το 2010, έτσι και το design του netbook είναι εμπνευσμένο από την κλασική κινέζικη ιστορία αγάπης «Butterfly Lovers» μία υπέροχη ιστορία ελευθερίας και ρομαντισμού. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της HP, η αποτύπωση του design επάνω στο netbook είναι όχι μόνο εκθαμβωτική, αλλά και απόλυτα ανθεκτική. Το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition διαθέτει επίσης ένα «Butterfly Lovers» θέμα για την επιφάνεια εργασίας, αντίστοιχο animated μενού εκκίνησης, ειδικά προσαρμοσμένα εικονίδια «Vivienne Tam» και τρία wallpaper.

Τι περιλαμβάνει εσωτερικά

Με κομψό design μέσα και έξω, το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition περιλαμβάνει software που επιτρέπει στις fashionistas να εργάζονται και να μένουν συνδεδεμένες στο internet όλη την ώρα!

HP Mini 210 Vivienne Tam EditionΗ ενσωματωμένη κάμερα επιτρέπει τη δημιουργία και το ανέβασμα video, τη λήψη φωτογραφιών και το chat. Επιπλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού, η κάμερα μετατρέπεται αυτομάτως σε «καθρέφτη».

Το HP QuickWeb, το instant-on λογισμικό της HP, επιτρέπει στο χρήστη να ανανεώνει τη σελίδα του στο Facebook, να στέλνει Tweets, να ακούει μουσική, να σερφάρει στο internet, να ελέγχει την ατζέντα του, να στέλνει email ή να κάνει chat, κι όλα αυτά πολύ γρήγορα, εξοικονομώντας το χρόνο φορτώματος που χρειάζεται συνήθως ένας υπολογιστής.

Στα συμπληρωματικά αξεσουάρ του HP Mini 210 Vivienne Tam Edition περιλαμβάνεται ένα πολυτελές suede προστατευτικό από μικρο-ίνες και, προαιρετικά, ένα wireless ποντίκι «Butterfly Lovers». Το Vivienne Tam Mini έρχεται σε συσκευασία δώρου, για να σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition είναι το ιδανικό PC για τη fashionista που χρησιμοποιεί συχνά το κινητό της και το internet. Προσφέρει ελευθερία και ψυχαγωγία, καθώς η μπαταρία του διαρκεί για περισσότερο από 5,5 ώρες. Επίσης, διαθέτει οθόνη LED Brightview 25,65 εκατοστών, diagonal infinity display, ενώ το μέγεθος του πληκτρολογίου του αντιστοιχεί στο 93% ενός κανονικού πληκτρολογίου.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition Mouse

Το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition διαθέτει μνήμη 2 GB και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320 GB, αυτόματο backup software και περιβάλλον Microsoft Windows 7 Premium.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το HP Mini 210 Vivienne Tam Edition είναι ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 469 ευρώ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ). Το θεματικό HP Butterfly Lovers Wireless Mouse μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των € 29.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.