XBLOG logo @2x

Fashion Bloggers Meeting από το ermoumag

Οδεύουμε και επίσημα προς το τέλος του καλοκαιριού, παρόλο που οι υψηλές θερμοκρασίες μια χαρά κρατούν, οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει ή επιστρέφουν στη βάση τους, ενώ ετοιμάζονται να φύγουν για διακοπές οι αδειούχοι του Σεπτεμβρίου. Αυτή την περίοδο διάλεξε το ermoumag.com για να οργανώσει δύο fashion bloggers meetings για καφέ, γνωριμία και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων για τη μόδα και τα blogs. Αν, λοιπόν, διαβάζεις αυτό το post και είσαι fashion blogger, δεν έχεις παρά να πας μια βόλτα μέχρι τα γραφεία του ermoumag στο Κολωνάκι την Πέμπτη 3/9 ή την Τετάρτη 9/9 στις 6 το απόγευμα!

Το κάλεσμα του ermoumag

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά – σιγά και όλοι επιστρέφουμε στη βάση μας και στις καθημερινές μας ασχολίες. Λίγο πριν μπούμε, λοιπόν, για τα καλά στο φθινόπωρο, το ermoumag.com καλεί όλες εσάς, τις fashion bloggers, σε μια φιλική… μπλογκοσυνάντηση για καφέ και για να γνωριστούμε από κοντά, όσες δεν γνωριζόμαστε ήδη. Ελάτε για να ανταλλάξουμε νέα, ιδέες και απόψεις, για να μιλήσουμε για – τι άλλο; – τη μεγάλη μας αγάπη: τη μόδα, αλλά και τα blogs.

Για το σκοπό αυτό, έχουμε οργανώσει δύο συναντήσεις στα γραφεία μας, Ασκληπιού 14 (Κολωνάκι, 1ος όροφος). H πρώτη συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, και η δεύτερη την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα.

Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για το ποια μέρα σας εξυπηρετεί στο ermou@ermou.gr. Μπορείτε, επίσης, να μας βρείτε στα τηλέφωνα 210 3243250 και 697 4827594.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά για να τα πούμε και από κοντά!

Δείτε το post στο ermoumag με ένα κλικ εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.