XBLOG logo @2x

Fashinating: Το online Window Shopping είναι εδώ!

Μετά από αρκετούς μήνες προετοιμασίας, το Fashinating.com βρίσκεται online σε beta έκδοση, και περιμένει όλους τους φαν της μόδας (άνδρες και γυναίκες) να επιδοθούν σε ένα διαδραστικό window shopping χωρίς τελειωμό, για να ανακαλύψουν αυτό που τους αρέσει, μέσα από πάρα πολλά προϊόντα που είναι καταχωρημένα!

Με μερικά κλικ, είτε στο Fashinating.com είτε στο Facebook app, το σύστημα καταλαβαίνει το στυλ του χρήστη και φροντίζει να επιλέγει γι΄αυτόν αντικείμενα που του ταιριάζουν. Ρούχα, μαγιό, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά και τσάντες από επιλεγμένα και γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού «παρελαύνουν» μπροστά από την οθόνη σας για ενημερωθείτε για τις νέες αφίξεις, να δείτε τις νέες τάσεις και να τα αγοράσετε!

Εκτός από το window shopping, το Fashinating προσφέρεται για να τεστάρετε τις γνώσεις σας στη μόδα στο StyleIQ αλλά και για να ζητήσετε τις στιλιστικές συμβουλές άλλων χρηστών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε μερικές φωτογραφίες, δικές σας ή αντικειμένων, και να ζητήσετε τη γνώμη των άλλων χρηστών για το τι σας ταιριάζει!

Ο στόχος του Fashinating είναι να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θέλει να βρίσκει γρήγορα και εύκολα αυτό που του αρέσει, χωρίς να σπαταλά χρόνο ψάχνοντας στα e-shops που δεν είναι και λίγα εκεί έξω!

Το Fashinating σε αριθμούς:

  • Πάνω από 20.000 προϊόντα
  • Πάνω από 3.500 fashion brands
  • 22 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων
  • Προϊόντα από 20 ηλεκτρονικά καταστήματα, μεταξύ των οποίων τα πολύ δημοφιλή Shopbop, French Connection and Farfetch
  • Η χαμηλότερη τιμή προϊόντος είναι 2 ευρώ και η υψηλότερη 70.500 ευρώ!

Το Fashinating είναι η πρώτη ελληνική start up που ασχολείται με τη μόδα και το online shopping σε τέτοια έκταση και στοχεύει στην παγκόσμια αγορά. Επιλέχθηκε τον Νοέμβριο του 2009 από το Open Fund ως μία από τις τέσσερις πιο καινοτόμες start ups, με επενδυτές τον Όμιλο Λυμπέρη και την Τράπεζα Πειραιώς.

Πίσω από το Fashinating.com βρίσκονται οι Αλέξης Μπάλλας, Πέτρος Ζιώγας και Μαριλού Τζεμπελίκου, ενώ το site βρίσκεται σε beta (δοκιμαστική) έκδοση.

Fashinating

Fashinating

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.