XBLOG logo @2x

Νέα εμφάνιση των Facebook Pages

Facebook Pages νέα εμφάνιση

Μετά τις αλλαγές στην αρχική σελίδα του Facebook, το δημοφιλές social network προχωράει σε ριζική αλλαγή της εμφάνισης και των Facebook Pages!

Αυτές τις μέρες οι διαχειριστές σελίδων στο Facebook βλέπουν ένα μήνυμα στο πάνω μέρος της σελίδας τους, που τους ενημερώνει για τις αλλαγές που έρχονται και τους επιτρέπει αν θέλουν να μπουν σε waitlist για να εφαρμοστούν σύντομα οι αλλαγές και στη δική τους σελίδα (που κάποια στιγμή όλες οι σελίδες θα έχουν την εμφάνιση).

Όπως μπορείτε να δείτε και στα screenshots πλέον οι δημοσιεύσεις της σελίδας “μεταφέρονται” στη δεξιά πλευρά, ενώ στα αριστερά θα μπορεί να δει κανείς τις πληροφορίες της σελίδας, φωτογραφίες, βίντεο κλπ.

Αν είσαι διαχειριστής μιας σελίδας, πάνω αριστερά στη σελίδα βρίσκονται οι επιλογές Page, Activity, Insights, Settings, δεξιά η επιλογή Build Audience και ακριβώς από κάτω θα βλέπεις κάποια στοιχεία όπως Page Likes, Post Reach, Notifications κλπ.

Στα screenshots δε φαίνονται τα tabs που υπήρχαν στις σελίδες έως τώρα, οπότε μένει να δούμε αν το Facebook πήρε την απόφαση να τα “εξαφανίσει” από τη νέα εμφάνιση των Pages.

Νέα εμφάνιση Facebook Pages

Facebook Pages new design

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.