XBLOG logo @2x

Συνέβη κι αυτό! Άγνωστοι έφτιαξαν σελίδα υποστήριξης Νίκου Σειραγάκη στο Facebook!

Την υπόθεση του Νίκου Σειραγάκη από το Ρέθυμνο που συγκλονίζει όχι μόνο την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη την γνωρίζετε. Πρόκειται για τον 47χρονο εκπαιδευτικό σε σχολείο του Ρεθύμνου που προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία και τους προέτρεπε να ασελγούν μεταξύ τους ή και με τον ίδιο!

Ο συγκεκριμένος “εκπαιδευτικός” μετά την απολογία του πήρε ήδη τον δρόμο για τη φυλακή και η έρευνα με τις καταθέσεις των παιδιών που έζησαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συνεχίζονται.

Δυστυχώς όμως αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν κι άλλα και λέω αρρωστημένα γιατί δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τη σελίδα που είδα στο Facebook πριν από λίγο!

Πρόκειται για τη σελίδα με τίτλο «Λεφτερια στον Σειραγάκη Νικολαο» που δημιουργήθηκε στο Facebook πριν από λίγες ώρες!

Μόλις 3 άτομα είχαν κάνει “Like” στη σελίδα την ώρα που έγραφα αυτό το post, ενώ το ένα και μοναδικό post που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη σελίδα αναγράφει «Λευτεριά στον μεγάλο ηγέτη».

O “άκυρος” χρήστης που έφτιαξε αυτή τη σελίδα ζητάει επίσης και την αποποινικοποίηση της παιδοφιλίας, τι άλλο θα δούμε δηλαδή!

Θέμα ωρών πιστεύω ότι είναι το να κατέβει η συγκεκριμένη σελίδα από το Facebook μέσω της συνεργασίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με το Facebook.

Σχετικά με την υπόθεση Σειραγάκη

Για όσους τυχόν δεν έχετε ενημερωθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση, παραθέτω τμήμα της σχετικής ανακοίνωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης:

«Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 47χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής και του προπονητή καλαθοσφαίρισης, παιδικών – εφηβικών τμημάτων, προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και με επιδέξιους τρόπους και προτροπές έκαμπτε την αντίστασή τους, προτρέποντας τα, αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν – σε αρκετές περιπτώσεις – με τον ίδιο.

Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν, είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω « chat » σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης».

Περισσότερα για την υπόθεση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.