XBLOG logo @2x

Τώρα όλοι μπορούν να παίξουν παιχνίδια στο Messenger του Facebook

Η Facebook ανακοίνωσε το λανσάρισμα των παιχνιδιών Instant Games στην εφαρμογή Messenger για κινητά τηλέφωνα. Τα Instant Games ήταν διαθέσιμα για ορισμένους χρήστες εδώ και έξι μήνες, όμως από σήμερα όλοι οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να παίξουν παιχνίδια με φίλους τους.

Η λειτουργία Instant Games με το λανσάρισμά της περιλαμβάνει περίπου 50 παιχνίδια, όπως τα Pac Man, Space Invaders και Words with Friends, και υποστηρίζεται απ’ όλες τις συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Android 5.0+ ή το iOS 8+.


Διαβάστε επίσης: Το Messenger Lite της Facebook για το Android έγινε διαθέσιμο (και) στην Ελλάδα


Για να παίξετε ένα “Instant Game” πρέπει απλά να αναβαθμίσετε το Messenger στη τελευταία έκδοση (ίσως να μην είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλους), στη συνέχεια να ανοίξετε μια συνομιλία με έναν φίλο σας και να πατήσετε στο νέο εικονίδιο με ένα τηλεχειριστήριο που προστέθηκε στη τελευταία έκδοση. Στο μενού που θα ανοίξει διαλέγετε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Μόλις ολοκληρώσετε ένα επίπεδο ο φίλος σας θα δει το σκορ και θα μπορεί να παίξει για να σας νικήσει.

Αργότερα, η Facebook θα προσθέσει παιχνίδια με γύρους (turn-based) αλλά και game bots που θα προσφέρουν στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να προσθέτουν νέες πίστες και επιτεύγματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα παιχνίδια τρέχουν απευθείας στο Messenger και δεν χρειάζεται η λήψη τους ή κάποια επιπρόσθετη εφαρμογή για να τα παίξετε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.