XBLOG logo @2x

Η Facebook κυκλοφόρησε app αποκλειστικά για τα events

Η αρχική σελίδα
Η αρχική σελίδα
Η αρχική σελίδα


Η Facebook κυκλοφόρησε μία ακόμη εφαρμογή για smartphones η οποία ονομάζεται Events και εμφανίζει όλες τις εκδηλώσεις που μπορείς να πας. Δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού βασίζονται στο αντίστοιχο χαρακτηριστικό που υπάρχει στο κοινωνικό δίκτυο για χρόνια, όμως εμφανίζει καλύτερα τις εκδηλώσεις και μπορείς να κάνεις ευκολότερη αναζήτηση.

Όπως και στην web έκδοση του Facebook, το Events app σου επιτρέπει να δεις τις επερχόμενες εκδηλώσεις στην πόλη σου και μπορείς να δεις ποιοι φίλοι σου θα πάνε σε μια εκδήλωση ή ενδιαφέρονται. Η εφαρμογή θα εμφανίσει επίσης τα events που διοργανώνουν οι εταιρίες που ακολουθάς, καθώς και νέα για τα events που έχεις προγραμματίσει να πας.

Η αναζήτηση
Η αναζήτηση

Η εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα να αναζητήσεις εκδηλώσεις με βάση το πότε και πού είναι να συμβούν, ή με βάση τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Επίσης εμφανίζει και ημερολόγια τρίτων υπηρεσιών (όπως των Google και Apple iCloud) για να ξέρεις πότε είσαι ελεύθερος.

Το προσωπικό ημερολόγιο
Το προσωπικό ημερολόγιο

Όσοι έχετε iPhone μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store, ενώ όσοι έχετε Android θα πρέπει να περιμένετε λίγο επειδή θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Play Store.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.