XBLOG logo @2x

Οι 10 πρώτοι κατεβάζετε δωρεάν το Face Metrics Pro HD για iPad!

Για την εφαρμογή Face Metrics Pro HD για iPad έχουμε ξαναγράψει και στο παρελθόν εδώ στο xblog.gr. Πρόκειται για την πρώτη παγκοσμίως εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε την αρμονία του προσώπου σας, να πάρετε συμβουλές για θέματα όπως το τι γυαλιά ή χτένισμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας κλπ.

Την ιδέα της ανάπτυξης της εφαρμογής είχε ο Έλληνας κομμωτής Θοδωρής Οικονομάκης και η δουλειά που έχει γίνει στην εφαρμογή είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή. Σύντομα μάλιστα θα διατεθεί η νέα έκδοση της εφαρμογής, ενώ έρχεται και η έκδοση για iPhone αλλά και Android!

Η πλήρης έκδοση της εφαρμογής στο App Store κοστίζει 15,99 ευρώ, ωστόσο οι 10 πιο γρήγοροι μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα στο iPad σας ΔΩΡΕΑΝ, με τους κωδικούς που ακολουθούν!

Απλά μπείτε στο App Store από το iPad σας, επιλέξτε “Featured” » “Redeem” και χρησιμοποιήστε έναν από τους παρακάτω κωδικούς!

Αμέσως μετά αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το post γράφοντας ποιον κωδικό έχετε χρησιμοποιήσει.

  1. PY4ATKJ4KPNA
  2. ANW96WEX3YJ4
  3. 93LAWTA64RTE
  4. FW7RYPT6FLAP
  5. N3R3WRXHPNW6
  6. 4466NPNPYRHL
  7. 6KXTTHEF7WAH
  8. E74FHE9KFL3N
  9. E63FP6JELF3F
  10. L3YFHFYEYFHR

Τι είναι η εφαρμογή Face Metrics Pro HD για το iPad:

  • Μοναδικό πρόγραμμα ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο
  • Μαθαίνει ο κάθε ενδιαφερόμενος tips για να κρύβει τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να αναδεικνύει τα όμορφα! Να επιλέγει style σε κούρεμα, χτένισμα, μακιγιάζ αλλά και σκελετούς γυαλιών.
  • Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν μοναδικά τι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους σύμφωνα με το σχήμα του!
  • Η εφαρμογή είναι ιδανική για επαγγελματίες ή σπουδαστές της κομμωτικής και του μακιγιάζ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.