XBLOG logo @2x

Fable III, Κυκλοφορεί για Xbox 360

Ο αγώνας για την κατάκτηση του θρόνου δεν υπήρξε ποτέ πιο συναρπαστικός: Το επαναστατικό «Fable III» κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Xbox 360. Περιπέτεια που καθηλώνει, δράση που κόβει την ανάσα, πλοκή που μαγεύει και οι φωνές των αγαπημένων σας πρωταγωνιστών περιμένουν όσους φιλοδοξούν να γίνουν ήρωες!

Μία νέα εποχή χαράζει, φέρνοντας κυριολεκτικά επανάσταση, καθώς το «Fable III» κυκλοφορεί στην Ευρώπη, αποκλειστικά για Xbox 360, από τη Microsoft Game Studios και τη Lionhead Studios. Μία συνταρακτική περιπέτεια δράσης με φόντο τις επικές μάχες και τις αγωνιώδεις αποφάσεις που καλούνται να λάβουν οι παίκτες, στοιχεία για τα οποία φημίζεται η σειρά.

Το «Fable III» προσκαλεί τους παίκτες σε άλλο ένα θρυλικό ταξίδι όπου κυριαρχούν τα ηθικά διλήμματα και οι συνέπειες των πράξεων τους, καθώς αγωνίζονται για να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία υποδυόμενοι το Βασιλιά ή τη Βασίλισσα του κόσμου της Albion.

Fable III για Xbox 360

Στο «Fable III», οι σχέσεις που δημιουργείτε, οι σύμμαχοι και οι εχθροί που αποκτάτε, σε συνδυασμό με τις υποσχέσεις που επιλέγετε να τηρήσετε ή να αθετήσετε στην πορεία, θα καθορίσουν τη μοίρα των υπηκόων της Albion.

Προσφέροντας μία περιπέτεια δράσης δίχως προηγούμενο, τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Δυναμικές λειτουργίες παιχνιδιού με έναν παίκτη (single-player) και συνέργιες (co-op): Είτε μοιράζεστε την εμπειρία με ένα φίλο στον καναπέ του σπιτιού σας είτε την απολαμβάνετε μέσω του Xbox LIVE, θα μπορείτε να κυβερνήσετε τον κόσμο με ένα φίλο ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο χάρη στις βελτιωμένες co-op λειτουργίες του «Fable III». Μπορείτε να παντρευτείτε, να αποκτήσετε (ή να υιοθετήσετε) παιδιά, να κλείσετε μία επιχειρηματική συμφωνία ή να γευτείτε μαζί τη γλυκιά ζωή των γαλαζοαίματων.
  • Συναρπαστική πλοκή: Ορίστε μόνοι σας τη ροή της ιστορίας και δημιουργήστε σχέσεις που θα αντέξουν στο χρόνο, καθώς συμπαρασύρεστε από το επαναστατικό κύμα που θα καθορίσει εάν θα είστε ο καλύτερος ηγεμόνας που υπήρξε ποτέ ή ο πιο μισητός εγκληματίας. Παρακολουθήστε πώς εξελίσσεται ο κόσμος γύρω σας, εξαρτώμενος αποκλειστικά από τις επιλογές σας και τις συνέπειες των πράξεων σας.
  • Η απόλυτη περιπέτεια δράσης: Είτε ηγείστε ενός στρατού στο πεδίο της μάχης, είτε διεκδικείτε το θρόνο, το «Fable III» βάζει τα θεμέλια για μία εμπειρία δράσης και περιπέτειας δίχως προηγούμενο που θα προσελκύσει όλους τους gamers ανεξαιρέτως. Με το αναβαθμισμένο σύστημα μάχης με τη λειτουργία ενός πλήκτρου, οι παίκτες κάθε επιπέδου θα μάθουν όλη την τέχνη του πολέμου σε χρόνο μηδέν, είτε εξαπολύουν μάγια, είτε επιτίθενται εξ΄αποστάσεως, είτε επιλέξουν μάχη σώμα με σώμα, δίνοντας χαρακτηριστικό χρώμα στη δράση με μοναδικές πολεμικές κινήσεις.
  • Διαδραστικά και τρισδιάστατα μενού και interface: Στο «Fable III» θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τα αντικείμενα που θα συλλέξετε, τις στολές, τα όπλα, την περιουσία σας και πολλά άλλα μέσω ενός ευέλικτου, τρισδιάστατου interface που ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας.
  • Απόδοση διαλόγων από αστέρες του Χόλυγουντ: Οι πιο λαμπεροί αστέρες, όπως οι John Cleese, Simon Pegg, Michael Fassbender και ο βραβευμένος με Όσκαρ, Sir Ben Kingsley, δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Το «Fable III» διατίθεται σε κανονική έκδοση στην τιμή των €671 και Limited Collector΄s στην τιμή των €821 στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Η έκδοση Limited Collector΄s Edition προσφέρει επιπλέον αποκλειστικό περιεχόμενο, που περιλαμβάνει μία νέα αποστολή, μία αποκλειστική in-game τοποθεσία, την τράπουλα «Fable III», το νόμισμα Guild Seal Coin που θα σας βοηθήσει να λάβετε δύσκολες αποφάσεις, ένα σκύλο ράτσας Boxer και μία μοναδική στολή για τον ήρωα ή την ηρωίδα σας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.