XBLOG logo @2x

Exclusive Yachting 2009 με τα καλύτερα σκάφη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι επαγγελματίες του yachting και οι έλληνες yachtsmen την καθιερωμένη πλωτή παρουσίαση σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, Εxclusive Yachting. Η 8η Exclusive Yachting θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2009 στην Alsity Μαρίνα Αγίου Κοσμά. Περισσότερα από 250 σκάφη αναψυχής, μεταξύ τους μερικές από τις καλύτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ναυπηγικής βιομηχανίας, θα γοητεύσουν τους απαιτητικούς επισκέπτες με την απαράμιλλη ποιότητα, τη σχεδιαστική υπεροχή και τη μοναδική αισθητική τους.

Mε ελάχιστο μήκος τα 12 μέτρα, τα σκάφη που θα παρουσιαστούν στην Exclusive Yachting από περισσότερους από 100 ναυτικούς οίκους, θα ικανοποιήσουν όπως κάθε χρόνο όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις των Eλλήνων yachtsmen, oι οποίοι θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν ένα υψηλού επιπέδου γεγονός, με αίγλη και κύρος που θυμίζει διάσημα ναυτικά σαλόνια του εξωτερικού.

H πλωτή έκθεση των εντυπωσιακών σκαφών αναψυχής θα συμπληρωθεί από μια χερσαία παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, που συντροφεύουν τη ζωή στο σκάφος και όχι μόνο.

Tα εγκαίνια της Exclusive Yachting 2009 θα γίνουν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου από τον υπουργό Eμπορικής Nαυτιλίας, Aιγαίου και Nησιωτικής Πολιτικής Aναστάση Παπαληγούρα και τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, ενώ θα ακολουθήσει επίσημο gala με εκλεκτούς προσκεκλημένους που θα γευθούν την απόλυτη yachting πολυτέλεια σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και λάμψη.

Ωρες λειτουργίας: Kαθημερινές 12:00 – 20:00, Σαββατοκύριακο 10:00 – 20:00

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.