XBLOG logo @2x

Euro Quiz: Ποιο είναι το δικό σας ΕQ;

Τον τελευταίο χρόνο, όλο και περισσότεροι πολιτικοί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν τα Social Media για να προβάλουν τον εαυτό τους και να δείξουν στους πολίτες την δουλειά τους μέσω του διαδικτύου. Εκτός από το Facebook που το χρησιμοποιούν πάρα πολλά πρόσωπα της πολιτικής ζωής του τόπου μας, έχω δει twitter updates, καθώς και βίντεο στο YouTube με ομιλίες τους.

Δεν συνηθίζω να γράφω για πολιτικά θέματα στο xblog.gr και δεν θα το κάνω ούτε σήμερα.

Πριν λίγες μέρες μου έστειλαν ένα Facebook Application της Άννας Διαμαντοπούλου στο profile μου, το οποίο σε προτρέπει να παίξεις και να γνωρίσεις την Ευρώπη μέσω ενός Quiz με διάφορες ερωτήσεις ή με επιλογή των κατάλληλων εικόνων.

Μπορεί να πάτωσα στο Quiz μιας και δεν τα πάω καλά με ημερομηνίες, σημαίες και γεγονότα, ωστόσο βρήκα την ιδέα αρκετά έξυπνη και χρήσιμη. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ΄ότι μας έχουν συνηθίσει οι Έλληνες πολιτικοί και ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ιδέες κι από άλλους πολιτικούς.

Τέλος, ελπίζω να μην μείνουμε μόνο σε Quiz και σε Facebook status updates, αλλά να ανοίξουμε ένα διάλογο μέσω διαδικτύου με ανθρώπους που ασχολούνται και γνωρίζουν καλύτερα από εμένα τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.