XBLOG logo @2x

«Έτερος Εγώ»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV. Η νέα σεζόν, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις» και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το φθινόπωρο του 2020. Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016. 

Στον κύκλο 8 επεισοδίων του «Έτερος εγώ-Κάθαρσις», μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

COSMOTE TV Έτερος Εγώ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας. 

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.α.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η σειρά «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

Έτερος Εγώ – Κάθαρσις – Συντελεστές

COSMOTE TV Έτερος Εγώ

  • Παραγωγή: COSMOTE TV
  • Εκτέλεση Παραγωγής: BLONDE
  • Σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου
  • Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας
  • Production Designer: Ηλίας Λεδάκης
  • Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar
  • Παραγωγός: Φένια Κοσοβίτσα

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.