XBLOG logo @2x

ESET, Πραγματοποίησε το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό της στην Ελλάδα

Την Ελλάδα επέλεξε η ESET για να κάνει το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό της για το 2014, επιβραβεύοντας έτσι την παρουσία και τις επιδόσεις της ESET Hellas στην ελληνική αγορά.

Το συνέδριο διεξήχθη στη Ρόδο από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου και εκεί βρέθηκαν 275 στελέχη της ESET από 80 χώρες.

Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν ο ετήσιος απολογισμός των δράσεων και των επιδόσεων της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και η ανάλυση των μελλοντικών κινδύνων και ευκαιριών στη βιομηχανία λύσεων ασφαλείας.

Η ESET Hellas προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για την υποστήριξή τους ώστε να επιλεχθεί η Ελλάδα για την διεξαγωγή του φετινού ESET World Partner Conference, ανακοίνωσε μία προσφορά για την ενίσχυση των πωλήσεων των εταιρικών πελατών της.

Συγκεκριμένα, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 16 Ιουνίου μέχρι και 15 Ιουλίου 2014, η εταιρία θα προσφέρει τρεις επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας, για νέες άδειες διάρκειας ενός τους, ενώ για νέες άδειες διάρκειας δύο ετών, η προσφορά θα αυξάνεται στους έξι επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας.

Η προσφορά αφορά σε αγορές νέων αδειών των εκδόσεων ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security, ESET File Security, ESET Mail Security, ESET Gateway Security, ESET Secure Business και ESET Secure Enterprise.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.