XBLOG logo @2x

ESET Endpoint Security για Android smartphone και tablet

Μια νέα λύση ασφαλείας ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των επιχειρήσεων ανακοίνωσε η ESET, το ESET Endpoint Security for Android, για smartphones και tablets που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android.

Η νέα λύση διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα που κατέστησαν δημοφιλή την προηγούμενη έκδοση της εταιρίας, ESET Mobile Security Business Edition, ενώ πλέον έχουν προστεθεί η υποστήριξη Απομακρυσμένης Διαχείρισης και το ESET USSD Control.

Παράλληλα, περιλαμβάνει σύστημα Anti-Theft, προσφέροντας τη δυνατότητα εντοπισμού του κινητού σε περίπτωση που χαθεί, απομακρυσμένου κλειδώματος για να εμποδίσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα εταιρικά σας δεδομένα καθώς και απομακρυσμένης διαγραφής όλων των πληροφοριών που βρίσκονται αποθηκευμένες στο τηλέφωνο.

Το ESET Endpoint Security for Android, για φορητές συσκευές με Android, όπως smartphones, tablets και e-readers, παρέχει δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης μέσω του ESET Remote Administrator επιτρέποντας στους IT administrators της εταιρίας να ελέγχουν την κατάσταση των smartphones των υπαλλήλων, να διεξάγουν ανιχνεύσεις “on-demand”, να προωθούν πολιτικές ασφαλείας, να παρακολουθούν τις λειτουργίες των πλατφόρμων, μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Επιπλέον, περιλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής σουίτας Mobile Security όπως το SMS/MMS Antispam και το Μπλοκάρισμα Κλήσεων.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου αυτού προϊόντος είναι το ESET USSD Control, που επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει πιθανούς κακόβουλους τηλεφωνικούς αριθμούς (κώδικες USSD) πριν εκτελεστούν από τον προεπιλεγμένο τρόπο κλήσης. Επίσης, εμποδίζει την περιήγηση σε επικίνδυνους διαδικτυακούς τόπους αποτρέποντας την σύνδεση εάν εντοπισθεί τέτοιου είδους κώδικας, διαφυλάσσοντας έτσι την ασφάλεια των δεδομένων της συσκευής Android.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της παγκόσμιας έρευνας OSBT (Online Security Brand Tracker), 1,1 δις χρηστών παγκοσμίως συνδέεται στο Internet με smartphone, από τους οποίους το 47% χρησιμοποιεί συσκευή με Android. Παράλληλα, αυξάνεται η δημοτικότητα των tablets με περισσότερους από 492 εκατ. χρήστες να τα χρησιμοποιούν για να συνδεθούν στο Internet, από τους οποίους το 39% διαθέτει συσκευή Android. Οι φορητές αυτές συσκευές αποθηκεύουν ευαίσθητα δεδομένα, όχι μόνο προσωπικά αλλά και εταιρικά, όπως ακριβώς και ένας υπολογιστής εργασίας.

Χαρακτηριστικά ESET Mobile Security for Android

  • Υποστήριξη ESET Remote Administrator
  • ESET USSD Control
  • Ανίχνευση βάση εξατομικευμένης χρήσης
  • Σύστημα Ασφάλειας Anti-Theft – Απομακρυσμένο Κλείδωμα, Απομακρυσμένη Διαγραφή, Κλείδωμα SIM, Εντοπισμός μέσω GPS
  • SMS/MMS Antispam
  • Μπλοκάρισμα Κλήσεων
  • Admin Contacts
  • Επιθεώρηση Ασφαλείας με ενσωματωμένο Task Manager
  • Νέο, μοντέρνο περιβάλλον εργασίας
  • Προστασία από Απεγκατάσταση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ESET Endpoint Security for Android επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.eset.com/gr/business/products/security-android.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.