XBLOG logo @2x

Έρχεται η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο για iPad! [δες screenshots]

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να είναι διαθέσιμη για download στο App Store του iTunes η πρώτη εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο για iPad!

Πρόκειται για την εφαρμογή “Face Metrics Pro HD” που θα αναλάβει να μας μάθει πώς μπορούμε να αναδεικνύουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά αλλά και να κρύβουμε τις ατέλειες του προσώπου μας.

Το application αυτό είναι μοναδικό στον κόσμο όσον αφορά την ανάλυση προσωπολογίας και μέσω αυτού ο ενδιαφερόμενος θα μάθει tips για να επιλέγει το σωστό στυλ σε κούρεμα, χτένισμα, μακιγιάζ, ακόμα και για την σωστή επιλογή σε σκελετό γυαλιών!

Η εφαρμογή απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή σπουδαστές της κομμωτικής και του μακιγιάζ αλλά και για οποιονδήποτε θέλει να μάθει τι ταιριάζει στο πρόσωπό του σε κούρεμα, μακιγιάζ, σκελετό γυαλιών κλπ!

Τις προηγούμενες μέρες είχα την ευκαιρία να δω πώς λειτουργεί η εφαρμογή πριν το επίσημο λανσάρισμά της και μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη και αξιόλογη δουλειά, κάτι που θα καταλάβετε μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή στο iPad σας τις επόμενες μέρες που θα είναι διαθέσιμη στο App Store για download.

Την ιδέα και την επιμέλεια ανάπτυξης της εφαρμογής είχε ο γνωστός Έλληνας κομμωτής Θοδωρής Οικονομάκης, ενώ η εφαρμογή Face Metrics Pro HD θα διατίθεται δωρεάν.

Δωρεάν θα μπορείτε να δείτε το ποσοστό αρμονίας του προσώπου σας καθώς και ποιο είναι το καλό σας προφίλ, ενώ η εφαρμογή θα μπορεί να σας δώσει και πολύ σύνθετες αναλύσεις, μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αγοράσετε μονάδες μέσα απ΄το App Store (από 1,5 ευρώ μόνο)!

Η εφαρμογή αρχικά θα διατεθεί στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, ενώ πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε άλλες τρεις γλώσσες, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά, ενώ ετοιμάζεται και η έκδοση για iPhone!

Σε αυτό το post πήρατε μία πρώτη γεύση για την εφαρμογή Face Metrics Pro HD για iPad!

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν posts με αναλυτικό video review της εφαρμογής και περισσότερες πληροφορίες για αυτήν γι΄αυτό Stay Tuned στο xblog.gr!

Face Metrics Pro HD for iPad

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.