XBLOG logo @2x

Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας με τη νέα υπερσύγχρονη NanoCell τηλεόραση της LG

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά 4Κ NanoCell τηλεοράσεων που ξεχωρίζει για τις γωνίες ευρείας προβολής και την πλούσια παλέτα χρωμάτων. Στις 65, 55 και 49 ίντσες η σειρά 4K NanoCell τηλεοράσεων SM8200PLA ήρθε για να συμπληρώσει τις συγκεκριμένες κορυφαίες τηλεοράσεις, επιδεικνύοντας προηγμένα χαρακτηριστικά.

Οι NanoCell τηλεοράσεις προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία θέασης χάρη στην τεχνολογία NanoCell με IPS πάνελ που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm περίπου. Τα νανοσωματίδια καθαρίζουν τα χρώματα, απομακρύνοντας τις μουντές αποχρώσεις και ενισχύουν την καθαρότητα του φάσματος RGB, για ακόμα πιο πλούσια και ρεαλιστικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης.

LG 4K NanoCell SM8200PLA nano bezel

Η νέα σειρά SM8200PLA της LG ενσωματώνει ένα γρήγορο, ακριβή τετραπύρηνο επεξεργαστή που εξαλείφει τον θόρυβο και ενδυναμώνει την αντίθεση, αναβαθμίζοντας την ποιότητα εικόνας ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης. Επιπλέον, οι λειτουργίες της συγκεκριμένης σειράς ενισχύονται από το ThinQ AI της LG, που προσαρμόζει τις δυνατότητες της τηλεόρασης στις ανάγκες των χρηστών.

Παράλληλα, διαθέτει το 4K Active HDR που βελτιστοποιεί κάθε σκηνή, προσφέροντας απίστευτη λεπτομέρεια και πλούσια χρώματα. Το Multi-HDR που περιλαμβάνει το HDR10 και το HLG, σε συνδυασμό με τη τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή, προσφέρει απολαυστικό περιεχόμενο σε μοναδική ποιότητα HDR. Ακόμη, με τα ενσωματωμένα ηχεία της SM8200PLA σε συνδυασμό με την τεχνολογία DTS Virtual X, οι χρήστες απολαμβάνουν πλούσιο, αψεγάδιαστο και πολυδιάσταστο ήχο από όλες τις γωνίες.

LG 4K NanoCell SM8200PLA viewing angle

Η τηλεόραση LG NanoCell αποδίδει με τέλειο τρόπο κινηματογραφική εικόνα και σε παιχνίδια 4K HDR, καθώς χάρη στη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input lag), οι gamers μπορούν να συγχρονίζονται με τις γρήγορες σκηνές των παιχνιδιών σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνουν μια καθηλωτική εμπειρία gaming με 4K HDR και καταιγιστική δράση. Τέλος, όπως όλες οι NanoCell τηλεοράσεις, έτσι και η νέα σειρά με το μίνιμαλ πλαίσιο Nano Bezel ξεχωρίζει για τον κομψό σχεδιασμό της που εναρμονίζεται απόλυτα με τον εκάστοτε χώρο, προσδίδοντας εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.