XBLOG logo @2x

Έλουσε το iPhone 5 με Coca Cola!

Εκεί έξω, στην Αμερική κυρίως αλλά και σε άλλες χώρες, υπάρχουν διάφοροι τύποι που υποβάλουν τα νέα υπερσύγχρονα smartphones και άλλα gadgets σε διαφόρων ειδών “βασανιστήρια”…

Άλλος τα βάζει στο μπλέντερ και τα βγάζει σκόνη κυριολεκτικά, άλλος τα πετάει κάτω με δύναμη, άλλος τα βουτάει στο νερό, άλλος τα πετάει πάνω στη σχάρα με τα κάρβουνα και τη φωτιά από κάτω, μέχρι και σε φούρνο μικροκυμάτων έχουμε δει κινητά τα οποία φυσικά αρπάζουν φωτιά και βγαίνουν έξω μετά καρβουνιασμένα!

Βλέποντας πολλά από αυτά τα βίντεο αρκετοί σίγουρα θα πείτε “α τον γελοίο τι κάνει, “πετάει” 600 ευρώ έτσι για πλάκα, ας μου το έδινε εμένα” και όντως κάποια από αυτά είναι εξοργιστικά και δε βρίσκω και κανένα νόημα πέραν της πλάκας.

Γιατί οκ ένα βίντεο όπου πέφτει ένα κινητό από την κωλότσεπη στο πάτωμα ή από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο έδαφος, αυτό ναι το δέχομαι, γιατί είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα και θες να δεις πώς θα αντιδράσει το κινητό σε μία τέτοια πτώση που μπορεί να σου τύχει αν είσαι και λίγο παραπάνω απρόσεκτος.

Αλλά το να βάλεις πχ ένα κινητό σε φούρνο μικροκυμάτων, σε τι ωφελεί; Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να το δοκιμάσεις ούτε για αστείο!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις έναν τυπά να λούζει ένα iPhone 5 με ένα μεγάλο μπουκάλι coca cola… Μάλλον θα σκέφτηκε ότι “πάει με όλα” και είπε να αδειάσει το μπουκάλι με το αναψυκτικό στο iPhone 5 (που στην Ελλάδα πωλείται πάνω από 700 ευρώ).

Δείτε το βίντεο!

ΟΚ, το έλουσε το iPhone 5 με κόκα κόλα. Τι κατάλαβε;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.