XBLOG logo @2x

Εκλογές 2012 | Μάθε Πού Ψηφίζεις!

Οι εκλογές 2012 της 6ης Μαΐου είναι κοντά…

Η Κυριακή που θα πάμε στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουμε όχι μόνο το κόμμα, αλλά και τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν στο Κοινοβούλιο πλησιάζει.

Μέσω internet, από τον υπολογιστή ή το κινητό σου μπορείς να μάθεις που ψηφίζεις εσύ ή/και τα συγγενικά/φιλικά σου πρόσωπα.

Σε αυτές τις εκλογές το ποσοστό της αποχής από τις κάλπες πρέπει να είναι όσο μικρότερο γίνεται – έως μηδενικό θα έλεγα, αφού πρέπει να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες!

Μάθε πού ψηφίζεις!

Στο site του Υπουργείου Εσωτερικών

Μάθε πού ψηφίζεις, ypes.gr

Η σχετική ενότητα στο site του Υπουργείου Εσωτερικών είναι ήδη ενημερωμένη με τα στοιχεία του εκλογικού σώματος.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα κλικ εδώ (ypes.gr) για να μπεις στη σχετική σελίδα.

Εκεί θα πρέπει να εισάγεις στα σχετικά πεδία είτε τον εκλογικό σου αριθμό και το επώνυμό σου, είτε επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα και έτος γέννησης για να μάθεις σε ποιο σχολείο/εκλογικό τμήμα θα ασκήσεις το εκλογικό σου δικαίωμα.

Εφαρμογή για iPhone, iPad, iPod touch

Εφαρμογή για iPhone, iPad, iPod touch

Αν διαθέτεις iPhone, iPad ή iPod touch με λειτουργικό iOS 4.0 ή μεταγενέστερη έκδοση, κατέβασε δωρεάν από το App Store στο iTunes την εφαρμογή «Πού Ψηφίζω;» (download link).

Στη συνέχεια, τρέξε την εφαρμογή στη συσκευή σου και βάλε τα στοιχεία σου (επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα, έτος γέννησης) και η εφαρμογή θα σου εμφανίσει το σχολείο και το εκλογικό τμήμα που ψηφίζεις.

Δυστυχώς δεν βρήκα σχετική εφαρμογή για Android συσκευές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.