XBLOG logo @2x

Το eBay δημιούργησε έναν οδηγό με τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τα ψώνια σας

Η εποχή των αγορών ξεκίνησε, οπότε το eBay αποφάσισε να αναλύσει τα στοιχεία πωλήσεων της αγοράς από εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και βάσει αυτού κυκλοφόρησε τον οδηγό με τα δημοφιλέστερα προϊόντα της σεζόν. Στο οδηγό αποκαλύπτονται τα πέντε πιο δημοφιλή προϊόντα που αγοράζονται από εκατομμύρια πελάτες του eBay σε προϊοντικές κατηγορίες όπως ρετρό, αξεσουάρ μόδας, ηλεκτρονικά είδη, αγαπημένη pop κουλτούρα, παιχνίδια, αθλήματα και πολλά άλλα.

Ακολουθούν μερικές επιλογές από τα πιο μοδάτα δώρα και τις πιο ελκυστικές ιδέες από τον οδηγό δώρων του eBay για αυτή τη σεζόν.

  1. Ο pro της τεχνολογίας: το νέο μοντέλο κινητού της Apple τράβηξε τα βλέμματα με τις νέες δυνατότητες στην κάμερα, τη νυχτερινή λειτουργία που διαθέτει αλλά και το νέο χαρακτηριστικό “Slofie”, για τη λήψη selfie βίντεο αργής κίνησης. Με τις εξαιρετικές κριτικές να το φέρνουν μπροστά στις εξελίξεις, το iPhone 11 είναι το Νο1 δημοφιλές προϊόν τεχνολογίας που αναζητούν όσοι αγοράζουν από το eBay. Προβλέπεται μάλιστα να ξεπεράσει κατά 138% τις πωλήσεις του κλασικού μοντέλου.
  • Άλλες επιλογές δώρων που επιλέγουν οι λάτρεις της Apple: Vintage 1980s Apple Mac μπλουζάκια και Apple Airpods 2
  1. Οι κονσόλες επιστρέφουν δυναμικά: οι retro κονσόλες έχουν την τιμητική τους! Όταν η Nintendo τον Σεπτέμβριο γιόρτασε την 130η επέτειό της, οι πωλήσεις για το Nintendo Switch και το Nintendo 64 ήταν στο eBay κατά μέσο όρο 2 αγορές ανά λεπτό. Θεαματική αύξηση, κατά 205% ετησίως, πέτυχαν και οι κονσόλες N64, καθιστώντας το συγκεκριμένο μοντέλο μια μοναδική επιλογή δώρου για τους πιο νοσταλγικούς millennials.
  • Επιπλέον, οι θαυμαστές της Nintendo επέλεξαν: το Nintendo Switch Lite, το Pokémon Sword και το Pokémon Shield. 
  1. Τα πιο Hot gadget για την κουζίνα: Ενώ οι Ηλεκτρικές Χύτρες Instant Pots ήταν πέρυσι το πιο αγαπημένο δώρο, οι αγοραστές αυτή τη σεζόν αναζητούν φριτέζες για να εμπλουτίσουν το «οπλοστάσιο» της κουζίνας τους. Συγκεκριμένα, οι φριτέζες φέτος γίνονται επίσημα το πιο δημοφιλές gadget της κουζίνας, εκθρονίζοντας τις Instant Pots, πετυχαίνοντας αύξηση κατά 61% τον Οκτώβριο. 
  2. Χειροποίητες τσάντες: Οι τσάντες χιαστί, οι οποίες έκαναν σημαντικές πωλήσεις που φτάνουν έως και 65% σε ετήσια βάση, είναι ο πιο ελκυστικός τύπος τσάντας και τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις για τις Strathberry τσάντες χιαστί σημείωσαν αύξηση πωλήσεων έως και 300% τον προηγούμενο χρόνο στο eBay, ενώ παράλληλα το φαινόμενο Meghan Markle παραμένει ισχυρό.
  • Εκείνοι όμως που θεωρούν τους εαυτούς τους trendsetters επιλέγουν την τσάντα Gucci Belt και την Celine Small C 
  1. Οι λάτρεις των G.O.A.T.: Στο eBay, ο Michael Jordan εξακολουθεί να είναι ο ‘βασιλιάς’ και ο πιο δημοφιλής παίκτης καθώς οι μπλούζες και τα αθλητικά του είναι τα Νο1 σε πωλήσεις, στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ειδικότερα, τα περισσότερα μπλουζάκια Air Jordans πωλούνται στο eBay, πετυχαίνοντας σημαντικό ρεκόρ στην παγκόσμια κατάταξη, με 171% περισσότερες πωλήσεις από τους αντιπάλους. Γι’ αυτή τη σεζόν, πουλώντας 20 ζευγάρια ανά ώρα φαίνεται ότι το πιο επιθυμητό στυλ για αθλητικά  είναι τα κλασσικά Air Jordan 1.
  • Περισσότερες επιλογές για τους λάτρεις του Jordan: το νέο retro Air Jordan 2019 και το αυτόγραφο του Michael Jordan στην μπλούζα του 1985 NBA All Star Authentic Jersey.
  1. ‘Φιλαράκια’ για πάντα: Οι νοσταλγοί της σειράς ‘Τα Φιλαράκια’ είναι διαχρονικά στην κορυφή και συνεχίζουν να γιορτάζουν με τις αγορές τους την 25χρονη αγαπημένη σειρά των 90s. Όταν τον Σεπτέμβριο η σειρά γιόρτασε την επίσημη επέτειό της, το eBay διαπίστωσε μία αύξηση της τάξεως του 44% στις πωλήσεις της, οι οποίες περιλάμβαναν μεταξύ των άλλων αναμνηστικά μπλουζάκια της σειράς, τα οποία ήταν και η πρώτη επιλογή των φανατικών της σειράς αυτή την περίοδο. 
  • Άλλη επιλογή από τους νοσταλγούς της σειράς ‘Τα φιλαράκια’ ήταν το ολοκληρωμένο πακέτο της LEGO ‘Central Park’ που αποτελεί ειδική έκδοση της σειράς.
  1. Η δύναμη είναι ισχυρή: Ως οι πιο δημοφιλείς ταινίες στην eBay, οι Star Wars επιλογές σε παιχνίδια και συλλεκτικά είδη είναι, αυτή την περίοδο, τα πιο hot δώρα για τους οπαδούς των ταινιών. Περισσότερα από 2 εκατομμύρια Star Wars αντικείμενα αγοράστηκαν φέτος μόνο από το eBay. Επιπλέον, προσμένοντας τη  νέα σειρά της Disney+ “The Mandalorian”, το eBay έχει ήδη πουλήσει δεκάδες χιλιάδες συλλεκτικά αντικείμενα της Boba Fett φιγούρας.
  • Περισσότερες επιλογές δώρων για τους οπαδούς του Star Wars: Σε αποκλειστικότητα το τελευταίο τεύχος Star Wars # 75, με παραλλαγή εξωφύλλου. Μείνετε συντονισμένοι για την κυκλοφορία του τελευταίου comic.
  1. Μαργαριταρένιος … πυρετός: Από τα κλιπ μαλλιών μέχρι τα χοντρά σκουλαρίκια, τα κολιέ και τη διακόσμηση των νυχιών, τα μαργαριτάρια είναι στην πιο λαμπερή στιγμή τους ως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα κοσμήματα που μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ σας. Χιλιάδες αγορές, υψηλής και χαμηλής τεχνοτροπίας, έχουν πραγματοποιηθεί στο eBay κατά την περυσινή χρονιά, βλέποντας αύξηση κατά 21% στις πωλήσεις, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση της Gigi Hadid, την άνοιξη, με μια σειρά από μαργαριτάρια η οποία συνδυάστηκε με το tie-dye μπλουζάκι της.
  • Για εκείνους που αναζητούν περισσότερες επιλογές, τα δώρα που επιλέγουν οι συλλέκτες κοσμημάτων είναι: τα σκουλαρίκια Mizuki Pearl Hoop και η αλυσίδα κολιέ Louis Vuitton Link Patches.

«Ως ένα από τα μεγαλύτερα και αναπτυσσόμενα marketplace του κόσμου, είμαστε σε θέση να μελετήσουμε τις συμπεριφορές των διαφορετικών αγορών για να δημιουργήσουμε την αγαπημένη λίστα των καταναλωτών με τα πιο δημοφιλή σπάνια, ρετρό αντικείμενα και δώρα για τη σεζόν», δήλωσε ο Sam Bright, VP & Γενικός Διευθυντής Merchandising του eBay. «Για το 2019, διαπιστώνουμε αυξημένο ενδιαφέρον για τις retro συσκευές και παιχνίδια Nintendo, τάση που ακολουθεί τα 130α γενέθλια φέτος, για τις τσάντες χιαστί που χρησιμοποιούν οι διασημότητες και οι Influencers σε όλο τον κόσμο, καθώς και για τις πολύ-συσκευές κουζίνας, όπως η Ninja Foodi, που αποτελεί το πιο σύγχρονο Instant Pot.»

Για ακόμα μεγαλύτερη έμπνευση, το eBay έχει επιμεληθεί λίστες αγορών μέσα στις οποίες όλοι μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας αντικείμενο. Οι λίστες συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων, αθλητικά παπούτσια, ρετρό παιχνίδια και gadget, χειροποίητα αντικείμενα από μικρές επιχειρήσεις, δώρα που με την αγορά τους στηρίζουν ΜΚΟ και φιλανθρωπικές οργανώσεις κ.ά.

  • Επιλεκτικά δώρα για αυτούς που ήδη τα έχουν όλα
  • Star Wars προϊόντα, για δώρα από άλλο Γαλαξία
  • Χριστουγεννιάτικα δώρα, σε τιμή κάτω από 10 €
  • Για εκείνους που λατρεύουν το μαγείρεμα
  • G.O.A.T αθλητικά 
  • Προϊόντα ομορφιάς που θα σε κάνουν να λάμψεις
  • Δώρα για τον άνθρωπο της ζωής σου
  • Δώρα για τον Apple lover
  • Επιλογές για τους φανατικούς της Samsung 
  • Παιχνίδια εμπνευσμένα από τα 90s 
  • Δώρα για καλό σκοπό
  • Για τον καλλιτέχνη της ζωής σου

Αυτή τη γιορτινή περίοδο, στο eBay μπορείτε να ανακαλύψετε τα δώρα που επιθυμείτε περισσότερο. Από το www.eBay.com μπορείτε να αγοράστε τον οδηγό με τα πιο δημοφιλή προϊόντα του eBay αλλά και άλλους οδηγούς δώρων για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική λίστα δώρων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.