DVD Zαχόπουλου: Διέρευσε στο διαδίκτυο;

Σχεδόν όλα τα ειδησεογραφικά sites στη χώρα μας γράφουν ότι διέρευσε σήμερα απόσπασμα του επίμαχου DVD Ζαχόπουλου στο διαδίκτυο, το οποίο κατέβηκε από την ιστοσελίδα λίγη ώρα αργότερα.

Έτσι εξηγείται λοιπόν η ασυνήθιστα -για Κυριακή- υψηλή επισκεψιμότητα που παρατήρησα στο xblog.gr εδώ και λίγη ώρα, αφού διαπίστωσα ότι, αν βάλεις στη Google προς αναζήτηση τη φράση dvd Ζαχόπουλου, στα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζεται το post που είχα κάνει στις 13/1/2008 με τίτλο «Σκηνές από το επίμαχο ροζ dvd με τον Ζαχόπουλο και την 35χρονη», στο οποίο αναφερόμουν στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και το γεγονός ότι αυτή εξαντλήθηκε την Κυριακή που δημοσίευσε εικόνες από το DVD, οι οποίες προέρχονταν από την έκθεση της αστυνομίας, η οποία εξέτασε το υλικό.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο τι γράφουν εδώ και λίγη ώρα μερικά από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά ελληνικά sites σχετικά με τη διαρροή αποσπάσματος από το επίμαχο dvd:

News.antenna.gr: Φωτιά βάζει το Ίντερνετ στην υπόθεση Ζαχόπουλου, καθώς άγνωστοι δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο απόσπασμα από το ροζ βίντεο Ζαχόπουλου συνολικής διάρκειας 13 δευτερολέπτων και μετά από λίγη ώρα το απέσυραν. Το βίντεο, που είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο από οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή και ηλεκτρονικά επεξεργασμένο, δημιουργεί πλήθος ερωτημάτων για την ταυτότητα του δράστη, αλλά και για τους σκοπούς που ήθελε να εξυπηρετήσει.

In.gr: Η διαρροή αποσπάσματος πιθανότα από το «ροζ» βίντεο της υπόθεσης Ζαχόπουλου στο Διαδίκτυο έρχεται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα τη στιγμή που επεκτείνονται οι έρευνες των εισαγγελικών Αρχών. Δικτυακός τόπος ανήρτησε την Κυριακή απόσπασμα -όπως υποστηρίζει- του επίμαχου ροζ DVD της υπόθεσης Ζαχόπουλου, γεγονός που γεννά ερωτήματα για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη διαρροή. Το βίντεο, διάρκειας 13 δευτερολέπτων, αποσύρθηκε λίγο μετά την ανάρτησή του.

Skai.gr: Μέρος του συγκεκριμένου dvd είχε διακινηθεί το απόγευμα της Κυριακής στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έχει εντοπιστεί.

Flash.gr: Στο μεταξύ, αναστάτωση προκλήθηκε από ισχυρισμό ιστοσελίδας ότι διαθέτει τμήμα από το επίμαχο DVD, διάρκειας μερικών δευτερολέπτων, προκαλώντας ερωτήματα για τη διαρροή στο Διαδίκτυο.

6 Σχόλια
 • Avatar
  Marie

  Η ειρωνία της υπόθεσης ρε παιδιά είναι ότι καθόμαστε και ασχολούμεστε με το dvd (η τουλάχιστον μας οδηγούν σε αυτό) και παραβλέπουμε την ουσία της υπόθεσης που είναι εκατοντάδες εκατομμύρια και που τελικά όλο το ελληνικό πολιτικό και μη γίγνεσθαι έχει βρωμίσει από την σαπίλα. Πόσο ακόμα θα το ανεχόμαστε αυτό;

 • Avatar
  giannisk

  @Dr. Teddy + John Karakatsanis: Τί λέτε τώρα ρε παιδιά..δεν είναι σημαντικό και αξιοπερίεργο να δούμε πως μονιμοποιείται τελικά μια κοπέλα που πασχίζει για το μέλλον της;!

 • Avatar
  nmpardakis

  To κατέβασαν από το YouTube και τώρα παίζει αλλού! Θα παίζουμε κρυφτούλι όλο το βραδυ απόψε;;;

 • Avatar
  John Karakatsanis

  @Dr. Teddy: Δυστυχώς έχεις δίκιο. Χιλιάδες κόσμος ψάχνει εδώ και μέρες να βρει αυτό το DVD! Λες και δείχνει τίποτα το αξιοπερίεργο!

 • Avatar
  Dr. Teddy

  Εγώ πάλι γιατί στενοχωριέμαι με όλη αυτή την κατάντια; Σαν ματάκηδες περιμένουμε να κοιτάξουμε μέσα από την κλειδαρότρυπα σαν να είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή… Κρίμα

 • Avatar
  ProBlog

  Αν σου πω ότι παραλίγο να το προλάβω… Δυστυχώς όμως (είμαι περίεργος να ακούσω τι λέει και έχει γίνει χαμός) κατά τις 17:00 το είχαν κατεβάσει από το YouTube. Σίγουρα κάποιοι πρόλαβαν και το είδαν. Πιστεύω ότι σε μερικές μέρες θα το δούμε σε πολλά site… 😈

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα