XBLOG logo @2x

Ducati Desmosedici: Το τέλειο τηλεκατευθυνόμενο δώρο!

Χθες παρέλαβα την Ducati που κέρδισα στον διαγωνισμό που πραγματοποίησε το e-go.gr, σε συνεργασία με τα καταστήματα Ouaou. Από εκείνη την στιγμή έχω κολλήσει. Δυστυχώς τώρα την άφησα να φορτίσει και σε λίγο ετοιμάζομαι για τρελά γκάζια! Έχω «στουκάρει» καμιά δεκαριά φορές μέχρι στιγμής σε όλους τους τοίχους του σπιτιού, αλλά  ευτυχώς η μηχανή είναι αρκετά γερή και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Το αυθεντικό τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο της Silverlit σε κλίμακα 1:12 σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με τα κόλπα του, καθώς και με την επιτάχυνσή του.

Η R/C Ducati Desmosedici, με επίσημη άδεια κατασκευής, διαθέτει και… αναβάτη, τις κινήσεις του οποίου συντονίζετε απόλυτα μέσω ειδικού γυροσκοπικού συστήματος και του ασύρματου τηλεχειριστήριου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Είναι κατάλληλο για  μικρά και μεγάλα παιδιά (ηλικίας άνω των 8 ετών) που ονειρεύονται να μεταμορφωθούν έστω και για λίγο σε easy rider!

Διαθέτει αναρτήσεις που σας επιτρέπουν να επιχειρήσετε απίθανα άλματα και, χάρη στο σύστημα ζυγοστάθμισης, δεν πρόκειται ποτέ να αποκλίνετε από την πορεία σας. Επιπλέον, έχετε την ικανότητα να ελέγξετε την αυξομείωση της ταχύτητας και την ένταση του φρεναρίσματος.

Πρόκειται για το απόλυτο τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο της Silverlit που αποτελεί ιδανική μικρογραφία της αυθεντικής Ducati και το οποίο μέχρι τώρα μπορούσατε να απολαμβάνετε μόνο στον ύπνο σας!

Αν κι εσείς θέλετε να αποκτήσετε μια τέτοια τηλεκατευθυνόμενη μηχανή, δεν έχετε παρά να την παραγγείλετε από το ouaou.gr!

Ducati Desmosedici

Ducati Desmosedici

Ducati Desmosedici

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.