XBLOG logo @2x

Dorawebu: Το νέο site της Ντόρας Μπακογιάννη

Πριν από μερικές μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη παρουσίασε τη νέα της σελίδα dorawebu.gr, που αποτελεί το επόμενο βήμα της στο χώρο του internet. Η νέα σελίδα λειτουργεί παράλληλα με το κεντρικό site dorabak.gr, αλλά και τις άλλες διαδικτυακές παρουσίες της στα νέα μέσα. Το dorawebu.gr είναι η πρώτη ιστοσελίδα Έλληνα πολιτικού που υλοποιείται με WordPress, ενώ διευκολύνει το διάλογο και τη διάδραση με τους επισκέπτες, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα για περαιτέρω αξιοποίηση και ενσωμάτωση των Web 2.0 εργαλείων.

Στο dorawebu.gr οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να σχολιάζουν την κάθε ανάρτηση, να μετέχουν σε διαλόγους και να μοιράζουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας στα προφίλ που έχουν στα γνωστά social networking sites (facebook, twitter κλπ). Δίνοντας επίσης το email σας μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά τα post στο email σας, μέσω της σχετικής δυνατότητας που παρέχει το feedburner.

Επίσης μέσα από τη λειτουργία u @ dorawebu, μπορείτε να βλέπετε συγκεντρωμένα τα σχόλια που έχουν γίνει στο dorawebu.gr. Μπορείτε να βλέπετε τα Live Stream που γίνονται μέσω κινητού ή κάμερας, ενώ μπορείτε και να δίνετε τις απαντήσεις σας σε επίκαιρες ερωτήσεις (hot polls ή twitterpolls.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.