XBLOG logo @2x

Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας: Ζωντανή παρουσίαση των προϊόντων HARMAN

Στα πλαίσια της καθιερωμένης συνάντησης στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA),  με χαρά σας προσκαλούμε για ακόμα μια χρονιά να συμμετάσχετε στην παγκόσμια διαδικτυακή παρουσίαση νέων προϊόντων της HARMAN την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στις 14:00 CET.

Ζωντανά από τα κεντρικά γραφεία της HARMAN EMEA στο Άμστερνταμ, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων ήχου και ψυχαγωγίας από τα φημισμένα Brands JBL και Harman Kardon. Νέα σχέδια! Νέα χαρακτηριστικά! Νέα μοντέλα!

Κάντε την εγγραφή σας σε αυτό το link -> Register now – Explore Harman μέχρι και την Κυριακή  29/8.

*Θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας μέχρι και την Κυριακή 29/8 καθώς η πλατφόρμα συμμετοχής κλείνει με το πέρας της ημερομηνίας.

 **Διαδικασία εγγραφής:

Μπαίνοντας στην πλατφόρμα κάνετε την εγγραφή. Αμέσως λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο mail σας. Ίσως χρειαστεί να τσεκάρετε και το φάκελο με τα spam.

Oι εγγραφές συγκεντρώνονται στην πλατφόρμα και επιβεβαιώνονται με σχετικό mail, το οποίο περιλαμβάνει έναν μοναδικό σύνδεσμο για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, καθώς και ένα αρχείο .ics για να προσθέσετε την παρουσίαση στα ημερολόγιά σας.

Είναι ακόμα σημαντικό όλοι να εγγραφούν ως Τύπος όταν επιλέγουν “επίσκεψη ρόλου”.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τους Julia.Broekhuizen@harman.com ή Marije.Bakker@harman.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.