XBLOG logo @2x

Διανυκτέρευση στο Ledra Marriott μόνο με 70 ευρώ! (Προσφορά Deals365)

Τα group buying sites έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, ξεπερνούν τα 30 σε αριθμό, και καθημερινά έχουν δεκάδες προσφορές σε διάφορους τομείς (φαγητό σε εστιατόρια, ταξίδια ή διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία σε καλές τιμές, υπηρεσίες αισθητικής για γυναίκες κλπ). Καθημερινά θα δημοσιεύουμε στην κατηγορία “Προσφορές” του xblog.gr τα καλύτερα deals που εντοπίζουμε!

Το καλύτερο deal σήμερα:

Διανυκτέρευση στο Ledra Marriott με 70 ευρώ (από 235€)!

Μόλις 70 ευρώ για μία διανυκτέρευση με το έτερόν σας ήμισυ στο Athens Ledra Marriott, για να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία πολυτελείας 5 αστέρων σε δίκλινο δωμάτιο! Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης 1 μπουκάλι σαμπάνια Louis Perdrier, φρούτα, αλλά και πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι!

Η αρχική αξία των παραπάνω είναι 235 ευρώ, ενώ με αυτό το deal έχετε έκπτωση 70%!

Κάνε κλικ εδώ για να αγοράσεις την προσφορά από το Deals365!

Το deal ισχύει από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 30 Απριλίου 2011, για όλες τις ημέρες! Μπορείτε δηλαδή να κλείσετε και να πάτε ακόμη και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 14 Φεβρουαρίου, αν και λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όπως είναι λογικό.

Ο κάθε χρήστης επίσης μπορεί να αγοράσει όσα κουπόνια θέλει από το Deals365, τα οποία ωστόσο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σε διαδοχικές ημερομηνίες. Δηλαδή αν αγοράσεις 7 κουπόνια δεν μπορείς να πας να μείνεις για μία εβδομάδα κάθε βράδυ με αυτά τα κουπόνια, λογικό.

Για την αγορά της προσφοράς μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη σου κάρτα ή αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάρτα μπορείς να καταθέσεις τα χρήματα της προσφοράς σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Deals365.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.