XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός: Κερδίστε το Vodafone Smart 4 Power!

Πρωτοχρονιά με ολοκαίνουριο smartphone θα κάνει ένας τυχερός αναγνώστης του xblog.gr και συγκεκριμένα με το Vodafone Smart 4 Power, το οποίο μας παραχώρησε η Vodafone και κληρώνουμε μέσα από αυτό τον διαγωνισμό!

Πρόκειται για το νέο 4G smartphone της Vodafone με τα super χαρακτηριστικά. Συνδυάζει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3 GHz, μνήμη RAM 1 GB και οθόνη αφής 5 ιντσών.

Update (2/1/2015): Το Vodafone Smart 4 Power κέρδισε o Μάνος Α. που άφησε σχόλιο στις 19/12/2014 γράφοντας «Υγεία να έχουμε όλοι και μακάρι να φτιάξει η κατάσταση στη χώρα μας με όλους αυτούς που έχουμε μπλέξει τα τελευταία χρόνια… Καλές γιορτές και χρόνια πολλά». Έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του δώρου.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Άφησε ένα σχόλιο γράφοντας κάτι για τη νέα χρονιά που έρχεται! Τις ευχές σου, τι περιμένεις από το 2015, ό,τι θέλεις!

2) Κάνε public share το post του διαγωνισμού στο Facebook! Έτσι θα μάθουν και οι φίλοι σου για τον διαγωνισμό μας!

3) Διάδωσε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάνε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, 12:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

Αυτό ήταν! Καλή τύχη!

vodafone smart 4 power

Χορηγοί επικοινωνίας: Diagonismos.gr, Kerdise-to.gr, Nethall.gr, Saveandwin.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.