XBLOG logo @2x

[ΕΛΗΞΕ] Διαγωνισμός! Κερδίστε ντιζαϊνάτο γκατζετάκι από το SmartAvenue.gr!

Στο xblog.gr μας αρέσει πολύ να μαθαίνουμε για νέα και ψαγμένα e-shops που προσφέρουν καλά προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές!

Το smartavenue.gr είναι ένα από αυτά και συγκεκριμένα είναι μία κοινότητα smart buyers που απολαμβάνουν επώνυμα προϊόντα σε τιμές έως και 80% κάτω από την αρχική τιμή πώλησης στα καταστήματα.

Απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν gadgets, ρούχα, παπούτσια και είδη σπιτιού, ενώ οι συνεργάτες του smartavenue.gr κάνουν διαρκώς έρευνες αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό προκειμένου να διαθέτουν τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Το xblog.gr σε συνεργασία με το smartavenue.gr δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα υπέροχο ντιζαϊνάτο γκατζετάκι για χρήση στο σπίτι, το γραφείο ή το ταξίδι!

Update (15/4/2013): Η τυχερή που κερδίζει το δώρο που επέλεξε είναι η maria t. που άφησε το σχόλιο #579 γράφοντας: “Σας ευχαριστούμε για τα δωράκια, είναι όλα τέλεια, ένα όμως μου έκλεψε την καρδιά”, επιλέγοντας ένα φορητό scanner που μπορεί να αποθηκεύσει και να μετατρέψει έγγραφα και φωτογραφίες σε ψηφιακά αρχεία και αναγνώσιμα text. Η τυχερή έχει ειδοποιηθεί με email για την παραλαβή του δώρου.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Ακολούθησε τις οδηγίες!

1) Μπείτε σε αυτή τη σελίδα του smartavenue.gr (κλικ εδώ) και διαλέξτε ποιο γκατζετάκι θέλετε να κερδίσετε εφόσον είσαι ο/η τυχερός/ή του διαγωνισμού! Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο στο τέλος αυτού του post αναφέροντας ποιο γκατζετάκι επιλέξατε!

Όπως θα δείτε υπάρχει πληθώρα gadgets, όπως φορτιστές για το κινητό ή το tablet που λειτουργούν με φωτοκύτταρα, βάσεις για φόρτιση iPhone, Retro phone docking stations, bluetooth ηχεία, θήκες για κινητά και tablets και άλλα πολλά!

2) Διαδώστε τον διαγωνισμό στα social networks! Κάντε κλικ απλά στα εικονίδια (facebook like, tweet, google+) που βρίσκονται στο τέλος του post!

SmartAvenue.gr – Κάνε like στο facebook page του smartavenue!

Σημαντικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής συμμετοχών: Κυριακή 14 Απριλίου, 14:00. Λίγες μέρες μετά θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση του τυχερού σε αυτό το post και στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook.
  • Γράψε σωστά το email σου στη φόρμα που θα γράψεις το σχόλιο-συμμετοχή για το διαγωνισμό. Το email δεν δημοσιοποιείται, είναι απαραίτητο όμως αφού ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email.
  • Δεν επιτρέπονται διπλές-τριπλές συμμετοχές με παρόμοια ονόματα/email, μόνο ένα σχόλιο-συμμετοχή ο καθένας.

– Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το diagonismos.gr. –

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.