XBLOG logo @2x

Το Devolo GigaGate WiFi bridge κερδίζει πανευρωπαϊκή αναγνώριση και διακρίσεις

Η devolo, η ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά powerline, ανακοινώνει ότι το καινοτόμο devolo GigaGate Wifi bridge, απέσπασε πάνω από 30 συνολικά διακρίσεις, μέσα στους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του. Πανευρωπαϊκοί τίτλοι Μέσων Ενημέρωσης και ειδικού Τύπου, βράβευσαν το devolo GigaGate, αναγνωρίζοντας τις πρωτοποριακές δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στο χρήστη.

Το GigaGate κατακτά τις αγορές
Το devolo GigaGate WiFi bridge αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο δημιουργήθηκε για να δώσει ώθηση στο WiFi, λαμβάνοντας υψηλές ταχύτητες, προσπερνώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες σύνδεσης που αντιμετωπίζει καθημερινά ένας χρήστης, όταν επιθυμεί να συνδεθεί στο Internet με μία ή περισσότερες συσκευές.

Το devolo GigaGate Starter Kit αποτελείται από δύο στοιχεία: τη βάση και το δορυφόρο. Η βάση είναι συνδεδεμένη με τον router, μέσω ενός καλωδίου δικτύου. Χρησιμοποιώντας WiFi υψηλής ταχύτητας στη ζώνη των 5GHz, η βάση συνδέεται αυτόματα με το δορυφόρο μέσω beamforming. Η μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης μεταξύ βάσης και δορυφόρου, είναι 2 Gbps και η επικοινωνία μεταξύ τους πραγματοποιείται κρυπτογραφημένα μέσω WPA2 (AES128-bit). Οι δύο συσκευές του Starter Kit είναι έτοιμες προς χρήση αφού το μόνο που απαιτούν είναι μία απλή εγκατάσταση και άμεση λειτουργία. Τα στοιχεία αυτά είναι και ο λόγος που το GigaGate, από την πρώτη στιγμή που εμφανίσθηκε στις αγορές λίγους μήνες πριν, κατάφερε αμέσως να τις κατακτήσει.

devolo GigaGate

Η επιβράβευση της καινοτομίας
Οι δυνατότητες του, ο τρόπος λειτουργίας του, η ευκολία χρήσης του, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του devolo GigaGate, στα οποία οι επαγγελματίες του χώρου των media εστίασαν ώστε να αναδείξουν το πόσο ιδιαίτερο, καινοτόμο και εύχρηστο προϊόν είναι. Το GigaGate δοκιμάστηκε ενδελεχώς και σε βάθος χρόνου, από τα καλύτερα περιοδικά και online media του τομέα της τεχνολογίας, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Ελλάδα, αποσπώντας θετικές κριτικές σε όλα τα επίπεδα χρήσης του. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τα πλέον αναγνωρισμένα μέσα του Τύπου, επιβράβευσαν το GigaGate.
“Το GigaGate είναι μια εξαιρετική λύση”, “Η μελλοντική θωράκιση του οικιακού δικτύου σας”, “Το GigaGate Starter Kit είναι μια βολική ασύρματη γέφυρα AC με υψηλή απόδοση και μεγάλη εμβέλεια”, “Αυτή η νέα ασύρματη γέφυρα μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματά σας”, “ ένας εύχρηστος και γρήγορος τρόπος για να επεκτείνετε το οικιακό σας δίκτυο”, “είναι απλό και λειτουργεί εξαιρετικά καλά”, είναι μερικοί μόνο τίτλοι που δημοσιεύθηκαν αναφερόμενοι στο GigaGate, αρκετοί από αυτούς συνοδευόμενοι από επίσημα rewards, όπως αυτό του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου προϊόντος, ή του πιο καινοτόμου προϊόντος. Γερμανικά, βελγικά, ολλανδικά, βρετανικά, αυστριακά, τσέχικα μέσα ενημέρωσης, συνολικά αναγνωρίζουν επίσημα, την απλότητα εγκατάστασης και λειτουργίας του, απονέμοντας αντίστοιχα διθυραμβικά σχόλια.

Η ελληνική αναγνώριση
Η ελληνική αγορά δε θα μπορούσε να διαφοροποιείται. Οι Έλληνες χρήστες έχουν πολύ ανεβασμένο επίπεδο γνώσεων και απαιτήσεων, ενώ και τα τεχνολογικά media με την πολυετή πείρα τους, έχουν ήδη αναγνωρίσει ότι το GigaGate αποτελεί ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο και συνάμα εύχρηστο προϊόν, έτοιμο να βοηθήσει τον κάθε χρήστη να ξεπεράσει εμπόδια και δυσκολίες που του εμφανίζονται κατά τη διάρκεια χρήσης του Internet.

“Γρήγορο internet σε όλους τους χώρους του σπιτιού αποτελεσματικά και το σημαντικότερο, χωρίς καλώδια!” είχε τίτλο το TechMatrix αποδίδοντας του τον τίτλο του ΤΟΡ CHOICE, ενώ το PC Magazine αντίστοιχα πέραν του ότι απέδωσε θετικά σχόλια από τους επαγγελματίες, έδωσε τη δυνατότητα και σε απλούς χρήστες να προσφέρουν τις εμπειρίες τους με το devolo GigaGate στο δικό τους χώρο. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Αντίστοιχα το Channel Partners απέδωσε τον τίτλο Editor Choice, ως επιλογή του αρμόδιου συντάκτη, ενώ αρκετά έμπειρα on-line τεχνολογικά περιοδικά και youtube channels απέδωσαν θετικές κριτικές, μέσα από τις λεπτομερείς μετρήσεις και reviews που πραγματοποίησαν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.