XBLOG logo @2x

Νέο devolo dLAN 1200 triple+ powerline με τρεις θύρες Gigabit Ethernet

H devolo, ηγέτιδα εταιρεία ως προς τις λύσεις Internet χωρίς καλώδια, έρχεται να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της σύνδεσης στο σαλόνι του σπιτιού σας, προσφέροντας στο multimedia corner σας, άλλη μία τεχνολογική καινοτομία. Το νέο powerline dLAN 1200 triple+. Ο νέος προσαρμογέας ενσωματώνει τρεις θύρες Gigabit Ethernet με αποτέλεσμα να είναι ιδανικός για γρήγορη δικτύωση όλων των συσκευών multimedia, όπως π.χ. κονσόλες παιχνιδιών, smartTV, υπολογιστές και δικτυακούς εκτυπωτές κλπ.

devolo dLAN 1200 triple+

Οικογένεια, ψυχαγωγία, devolo!

Σκηνή πρώτη: Όλη οικογένεια βρίσκεται το βράδυ μαζί στο σαλόνι του σπιτιού της για να απολαύσει μία ταινία onlineή το νέο επεισόδιο μιας αγαπημένης σειράς. Άλλωστε οι υπηρεσίες streaming όπως τα iTunes®, Netflix®, AmazonPrime®, SkyGo® και Maxdome® ανήκουν πλέον στην καθημερινή μας διασκέδαση. Αυτό όμως σημαίνει ότι χρειαζόμαστε μια γρήγορη, σταθερή σύνδεση στο Internet για τις υπηρεσίες αυτές. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, το ασύρματο σήμα του router από μόνο του, δεν είναι ιδανικό για να απολαύσουμε τις πραγματικές δυνατότητες των πολυμέσων στο σαλόνι στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Σκηνή δεύτερη: Σε μία γωνιά πολυμέσων στο σαλόνι του σπιτιού, την πιο κρίσιμη στιγμή ενός online παιχνιδιού, όλοι γνωρίσαμε το αυθόρμητο συναίσθημα της απογοήτευσης, ταυτόχρονα με το αντίστοιχο επιφώνημα αποτυχίας, όπου η σύνδεση κόβεται αναπάντεχα. “Όχι, δε μπορεί να συμβαίνει αυτό τώρα”. Κι όμως συνέβη και δεν ήταν η μοναδική φορά. Τα προβλήματα σύνδεσης και απρόσκοπτης λειτουργίας του Internet αποτελούν το νούμερο ένα κίνδυνο να χαλάσει η διασκέδαση μας είτε όταν παίζουμε μεμονωμένα είτε σε ομάδα.

Η λύση: Η τεχνολογία Powerline χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες γραμμές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ως καλώδια δεδομένων. Για τη χρήση του Powerline απαιτούνται δυο συσκευές. Η πρώτη είναι συνδεδεμένη με τον router του Internet και συνδέεται σε κοντινή πρίζα. Στη συνέχεια, ο άλλος προσαρμογέας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε άλλη πρίζα στο ίδιο κύκλωμα ισχύος. Αυτός ο δεύτερος προσαρμογέας παρέχει σταθερή σύνδεση στο Internet σε όλες τις συσκευές με τις οποίες θα συνδεθεί. Είναι πραγματικά καταπληκτικό. Τώρα φανταστείτε τα Powerline που συνδέσατε να έχουν τρεις θύρες Gigabit Ethernet. Οι επιλογές σας πολλαπλασιάζονται.

dLAN® 1200 triple+ : Πολύπλευρη και πολλαπλή λύση
Το νεότερο μέλος της οικογένειας των dLAN®, το 1200 triple+, παρέχει τρεις θύρες Gigabit Ethernet σε κάθε πρίζα. Αυτό καθιστά εύκολη την υποστήριξη, ολόκληρου του multimedia center στο σπίτι, με γρήγορο Internet. Η διαδικασία ρύθμισης δεν απαιτεί καμία τεχνική γνώση πληροφορικής, καθώς οι προσαρμογείς συγχρονίζονται σε ζεύγος με το πάτημα ενός κουμπιού και συνδέονται αυτόματα, έτσι το δίκτυο Powerline προστατεύεται από την πρόσβαση τρίτων. Τα streaming βίντεο και ήχου μεταδίδονται μέσω ηλεκτρικών γραμμών οικιακής χρήσης σε ταχύτητες έως και 1,2 Gigabit. Αυτό σημαίνει ότι το dLAN® 1200 triple+ παρέχειGigabit Internet σε κάθε πρίζα. Ο νέος προσαρμογέας είναι ιδανικός για γρήγορη δικτύωση όλων των συσκευών multimedia, όπως κονσόλες παιχνιδιών, smartTV, υπολογιστές, δικτυακούς εκτυπωτές κλπ.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο dLAN® 1200 triple+ είναι το νέο μέλος της σειράς dLAN® από τον κορυφαίο κατασκευαστή της αγοράς, την devolo. Διατίθεται τώρα σε καταστήματα και online. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα. Ένα πρακτικό Starter Kit, που αποτελείται από ένα dLAN® 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN® 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ (συνιστώμενη τιμή λιανικής). Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.